Teodor Baconschi: Elena Udrea, posibil candidat la preşedinţie din partea PMP

de:
17 apr. 2014
1 Afișari
Teodor Baconschi: Elena Udrea, posibil candidat la preşedinţie din partea PMP

„Elena Udrea poate fi şi ea, ca oricare altă personalitate de dreapta, un candidat posibil, dar nu vom face voturi sentimentale, va trebui să vedem sondaje, va trebui să vedem fişa postului, va trebui să vedem ce candidaţi cu şanse se aliniază în această bătălie. Ne propunem să mergem în finală cu un singur candidat”, a spus Baconschi, citat de Agerpres.

Candidat pe poziţia a treia pe lista PMP la alegerile europarlamentare, Teodor Baconschi afirmă că europarlamentarele sunt ‘extrem de importante’.

„Extrem de importante, pentru că, după ce vom vedea cât valorează electoral fiecare proiect politic, fiecare lider de partid va coborî de pe norişorul lui de iluzii şi va ajunge la o masă de negociere. Va fi extrem de important să vedem cine dintre candidaţii posibili întruneşte consensul forţelor de dreapta pentru a se putea opune, în turul doi cel puţin, în mod eficient, unei candidaturi socialiste. E adevărat că nici pe stânga nu suntem siguri că va candida Victor Ponta sau altcineva, e o anumită incertitudine”, a afirmat Teodor Baconschi.

Cookies