Teo a ajuns azi noapte în Austria, la ora 2, după un zbor cu peripeţii

de:
11 ian. 2011
0 Afișari
Teo a ajuns azi noapte în Austria, la ora 2, după un zbor cu peripeţii

Avionul cu care deputatul trebuia să ajungă la Viena şi-a schimbat destinaţia, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din capitala Austriei. De la Linz, ea a fost dusă cu ambulanţa la Viena, unde a fost internată marţi noapte, în jurul orei 2.00.

Teo a cerut discreţie în privinţa informaţiilor privind starea sa de sănătate, astfel că medicii austrieci s-au rezumat doar la a confirma că deputatul de Bucureşti a fost internat în spital, fără a oferi alte informaţii. Cadrele medicale au precizat că vor reveni în cursul zilei de miercuri cu un comunicat de presă.

Spitalul la care a ajuns deputatul bucureştean este acelaşi unde a fost operat în trecut şi preşedintele Traian Băsescu, de hernie de disc. Numai pentru transportcu a vionul-ambulanţă a spitalului AKH, Teo va cheltui 10.000 de euro. O zi de spitalizare va costa încă 1.000 de euro. Teo a plecat spre Austria de pe aeroportul din Constanţa, unde a fost dusă cu un avion sanitar.

Potrivit tatălui lui Teo, Ion Uţă, Adrian Sârbu s-a ocupat ca fosta sa angajată să fie transferată cât mai repede la Spitalul Akh din Viena. Tatăl deputatei a mai spus că de feţiţa lui Teo vor avea grijă două bone. “În lipsa mamei sale, nepoţica mea, Maia, va rămâne acasă cu două bone”, a spus Ion Uţă, citat de Libertatea.

Fosta vedetă TV, în prezent deputat PDL, ar urma să stea în capitala Austriei circa două săptămâni.

Teo Trandafir a ajuns la spitalul Elias din Capitală, în stare gravă, joia trecută, fiind internată la secţia de terapie intensivă.

„Mi-au spus că mi-a cedat organismul din cauza stresului şi a oboselii. Am făcut o criză biliară. De două zile nu mă simt bine, nu mai puteam să mănânc, să dorm. De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Am crezut că o să treacă durerea, dar nu a fost aşa. Doctorii m-au băgat la perfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult”, a declarat Teo Trandafir, pentru showbiz.ro.

În vârstă de 42 de ani, Teo Trandafir şi-a câştigat popularitatea, înainte de intrarea în politică, datorită emisiunilor de divertisment pe care le-a realizat timp de mai mulţi ani şi care au înregistrat audienţe semnificative, în special în perioada difuzării lor la Pro TV.

Cookies