Teo Trandafir rămâne internată la Terapie Intensivă

de:
08 ian. 2011
0 Afișari
Teo Trandafir rămâne internată la Terapie Intensivă

Sâmbătă, Teo rămâne internată la spitalul Elias, în a cărei cameră de gardă a ajuns joi după-amiază. Analizele au scos la iveală că vedeta nu are pietre la colecist.

Televiziunile de ştiri au anunţat că Teo ar suferi de pancreatită acută, dar Mircea Badea infirmă zvonul pe blog: „Teo nu are pancreatita acuta, asa cum spun gibonii de la Realitatea sau mitomanii de la Cancan. Veti afla curand detalii.”

Teo, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la secţia de Gastroenterologie, fiind suspectată de pancreatită acută, în continuare urmând să i se facă analize şi un examen computer tomograf, a declarat managerul unităţii sanitare, Doina Dimulescu, conform Mediafax. Profesorul Doina Dimulescu a precizat că Teo Trandafir este conştientă, ea suferind de deshidratare, fiind suspectată de pancreatită acută.

Joi, presa anunţa că Teo a suferit de o criză biliară: “Mi-au spus că mi-a cedat organismul din cauza stresului şi a oboselii. Am făcut o criză biliară. De două zile nu mă simt bine, nu mai puteam să mânânc, să dorm. De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Am crezut că o să treacă durerea, dar nu a fost aşa. Doctorii m-au băgat la perfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de 3 ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult. Mi-au spus că trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mi respect orele de masă şi somn. M-au burduşit cu reţete şi am rămas sub atenţia lor în perioada următoare”, a declarat Teo pentru showbiz.ro.

Cookies