Un bărbat s-a SINUCIS în stația de METROU IZVOR. Circulația trenurilor a fost întreruptă UPDATE

de:
02 mart. 2016
1 Afișari
Un bărbat s-a SINUCIS în stația de METROU IZVOR. Circulația trenurilor a fost întreruptă UPDATE

UPDATE 10.50 Reprezentanții Metrorex au confirmat pentru B365.ro ca bărbatul a decedat. Circulația metroului a fost reluată la ora 10.30.

UPDATE 10.40 Conform Poliţiei Capitalei, un bărbat a decedat la staţia de metrou Izvor, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere. Traficul este complet paralizat, după ce echipele de intervenție au decis să întrerupă alimentarea cu energie electrică pentru ridicarea persoanei decedate de pe șine, scrie evz.ro. Autorităţile investighează circumstanţele producerii acestei tragedii. Călătorilor li s-a comunicat, prin difuzoare, că este vorba despre un accident nefericit, iar conducerea metroului şi-a cerut scuze pentru întârzierile produse.

UPDATE 10.35 Metrorex precizează, într-un comunicat de presă, că miercuri, 2 martie 2016, în jurul orei­­ 9:50 ­­­­­­­­în statia Izvor, pe directia Eroilor, a avut loc un act de suicid.

„Circulatia trenurilor a fost întrerupta pe linia respectiva. Au fost anuntate organele de interventie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Procuratura, Medicina Legala si sunt prezenti inclusiv salvatorii metroului. În functie de starea în care se afla victima se vor dispune masuri necesare pentru evacuarea victimei si restabilirea circulatiei.  Cerem scuze calatorilor pentru disconfortul creat si îi asiguram ca vom depune toate eforturile pentru a relua circulatia in conditii normale in cel mai scurt timp.”, informează Metrorex.

Traficul este întrerupt la staţia de metrou Izvor şi îngreunat pe magistrala 1, după ce o persoană s-a aruncat în faţa trenului în dreptul staţiei Izvor, potrivit Mediafax.

La faţa locului au ajuns o ambulanţă de descarcerare şi un echipaj special de intervenţie al Metrorex. Din cauza incidentului, traficul este îngreunat iar garniturile circulă cu dificultate, fiind oprite mai multe minute în staţii.

Cookies