ARHIVA B365

Un tânăr de 19 ani S-A SINUCIS la metrou. CIRCULAȚIA trenurilor S-A RELUAT

UPDATE: Un tânăr în vârstă de 19 ani a decedat marți dimineața, după ce s-a aruncat în fața trenului de metrou în stația Păcii. Echipajul SMURD ce a acționat la fața locului a încercat să-l resusciteze mai bine de 40 de minute însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. 

„Intre orele 9:25 și 9:30, în stația de metrou Păcii, un tanar s-a aruncat in fata trenului”, au declarat, pentru B365.ro, reprezentantii Metrorex, precizand ca circulatia a fost blocata pe sensul spre Preciziei pana in jurul orei 10.35.

„Barbatul lovit de metrou la stația Păcii are amputate membrele inferioare, are traumatisme multiple și se află în stare de inconștiență, se fac manevre de resuscitare”, a anunțat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU București – Ilfov.

Bărbatul a fost extras de pe șine și s-au făcut manevrele de resuscitare mai bine de 40 de minute.

Potrivit ISU București – Ilfov, un echipaj SMURD, unul de descarcerare și un detașament de salvatori au acționat pentru scoaterea tânărului de pe sine.

Reprezentanţii Poliţiei Metrou au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs incidentul, aceştia urmând să audieze martori şi să vizioneze imaginile cuprinse de camerele de supraveghere, pentru a stabili cum a ajuns tânărul pe şinele de metrou.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button