Tentativă de sinucidere de pe Podul Basarab din București. Un bărbat s-a urcat pe un pilon al pasajului și a amenințat că se aruncă

09 iun. 2023
537 Afișari
Tentativă de sinucidere de pe Podul Basarab din București. Un bărbat s-a urcat pe un pilon al pasajului și a amenințat că se aruncă
Tentativă de sinucidere de pe Podul Basarab din București. Un bărbat s-a urcat pe un pilon al pasajului și a amenințat că se aruncă | Sursă foto: Agerpres

O alertă a fost dată noapte trecută în București, pe Podul Basarab. Un bărbat s-a urcat pe unul dintre pilonii podului și amenința că se va arunca.

Tentativă de sinucidere de pe Podul Basarab

Incidentul a avut loc joi seară, 8 iunie 2023, în jurul orei 21:00. Un bărbat s-a urcat la o înălțime de aproximativ 100 de metri, pe un pilon al Podului Basarab din Sectorul 1, amenințând că se va arunca de acolo.

În urma acestui incident, podul a fost închis. La fața locului s-au deplasat echipajele ISU, care au întâmpinat însă o problemă, neputând să comunice cu bărbatul din cauza înălțimii foarte mari la care acesta se afla, transmite Antena 3 CNN.

Poliția Capitalei a transmis:

La data 8 iunie 2023, în jurul orei 21.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 3 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi urcat pe pilonul unui pasaj din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au luat primele măsuri pentru asigurarea zonei, precum și o echipă de negociatori.

De asemenea, la fața locului se află echipaje din cadrul ISU B-IF.

Tentativă de sinucidere de pe Podul Basarab
Tentativă de sinucidere de pe Podul Basarab | Sursă foto: Facebook/ George Iulian

Te-ar mai putea interesa și:

Bărbatul a fost convins să nu recurgă la acest gest

În jurul orei 22:40 o echipă de negocieri aflată la fața locului încerca să îl convingă pe bărbat să nu își pună capăt zilelor și să coboare de pe pilon Podului Basarab.

Din fericire, activitățile de negociere au dat roade. Astfel că, în jurul orei 23:15, bărbatul a fost convins de echipele aflate la fața locului să renunțe la planul său și să coboare de pe pilonul podului, ajungând jos în deplină siguranță.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS). Acesta urmează să fie internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Cookies