Tentativă de omor de sărbători. Un bărbat din București și-a înjunghiat nevasta după ce ar fi consumat băuturi alcoolice

Tentativă de omor de sărbători. Un bărbat din București și-a înjunghiat nevasta după ce ar fi consumat băuturi alcoolice
Tentativă de omor de sărbători. Un bărbat din București și-a înjunghiat nevasta după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Sursa foto: Unsplash

Perioada sărbătorilor de iarnă aduce de obicei membrii familiei împreună și reprezintă o ocazie rară din an când lumea uită de griji și se bucură de prezența celor dragi. Există totuși și cazuri tragice, în care sărbătorile agravează neajunsurile și tensiunile, mai ales când intervine în ecuație și consumul ridicat de alcool.

Tentativă de omor în București. De la ce a pornit totul

Un astfel de caz nefericit a avut loc joi dimineață în zona Sebastian din București. Liniștea unui bloc de garsoniere a fost ruptă în jurul orei 9 după ce într-un apartament de la etajul 6 doi soți se certau. Potrivit polițiștilor, scandalul ar fi pornit din senin, după ce bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a consumat băuturi alcoolice încă de la primele ore ale zilei, potrivit ProTV.

Într-un moment de furie, bărbatul a pus mâna pe primul cuțit care i-a ieșit în cale și a atacat-o pe soția sa, în vârstă de 71 de ani. În cele din urmă, acesta a rănit-o pe femeie în zona gâtului, după care, într-un moment de panică, a aruncat cuțitul pe geamul garsonierei. Din fericire, niciun trecător nu a fost rănit în urma acestui gest, cuțitul fiind găsit de criminaliști în grădina blocului. Autoritățile au ridicat arma și au adăugat-o la probele ce vor ajuta la rezolvarea anchetei.

Femeia a ajuns în cele din urmă la Spitalul Universitar și se află în stare gravă în urma loviturii de cuțit din zona gâtului.

Apelul la 112 a fost dat de vecinii de palier

Potrivit vecinilor, cuplul de vârstnici era cunoscut drept unul liniștit, fără evenimente violente în trecut. Tocmai de aceea locatarii de pe același palier nu au ezitat să sune la 112 în momentul în care din apartamentul acestora răsunau țipete și urlete.

Ancheta coordonată de Serviciul Omoruri și de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București este de abia la început, iar cercetările se află în plină desfășurare. În perioada următoare bărbatul a fi audiat pentru ca autoritățile să afle de la ce a pornit scandalul soldat cu rănirea soției agresorului.