Tentativă de jaf la o bancă din București! A amenințat casierul cu pistolul

08 feb. 2021
104 Afișari
Tentativă de jaf la o bancă din București! A amenințat casierul cu pistolul

Luni la prânz a avut loc o tentativă de jaf la o bancă din București, suspectul amenințând casierul cu un pistol pentru a deschide sertarul cu bani.

Tentativă de jaf la o bancă din București, luni, când un bărbat a amenințat, sub amenințarea unui pistol, să convingă casierul să îi dea banii.

Un bărbat este căutat de polițiști după ce, azi după-amiază, a intrat în sediul unei bănci din sectorul 5 al Capitalei şi a ameninţat cu pistolul casierul unei bănci. Angajatul și-a dat seama că arma era una falsă și nu s-a conformat cerințelor. Mai mult, el a apăsat butonul de panică, iar în acel moment individul a fugit.

„Astăzi, în jurul orei 15:00, Secția 17 Poliție au fost sesizată cu privire la faptul ca la o unitate bancară din sectorul 5, un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a intrat în sediul unei bănci, având asupra sa un pistol ce părea a fi de jucărie”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Acum individul este căutat de polițiști, iar cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigații Criminale al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

În noiembrie anul trecut o bancă din Sectorul 2 a fost jefuită de un bărbat care a transmis casierei un bilețel. El a reușit să fugă cu 10.000 de lei.

Cookies