ȘTIRI

Tentativă de înşelătorie în numele Muzeul Naţional de Istorie a României. O scrisoare cu conţinut îndoielnic mișună printre noi

Anunț important făcut de Muzeul Naţional de Istorie a României care avertizează cu privire la o tentativă de înşelătorie făcută în numele instituţiei.

Muzeul Naţional de Istorie a României avertizează cu privire la o tentativă de înşelătorie făcută în numele instituţiei.

„Ne-a fost semnalată existenţa unei scrisori cu conţinut îndoielnic, în care, o persoană ce pretinde a fi angajată a unei aşa-zise instituţii subordonate muzeului – Arhivele Naţionale ale Nobilimii Româneşti – promite destinatarului, contra unei sume de bani, înlesnirea obţinerii unor documente care atestă apartenenţa la o familie nobiliară şi dreptul de a revendica o moştenire.

Menţionăm ferm faptul că Muzeul Naţional de Istorie a României nu are nicio legătură cu această persoană, nu are în componenţă sau în subordine o asemenea entitate şi nu încurajează astfel de practici.

Dimpotrivă, rugăm cetăţenii să nu dea curs acestei scrisori prin care se solicită bani în numele muzeului şi să se adreseze urgent autorităţilor abilitate prin lege să soluţioneze un astfel de caz. Vă mulţumim!”, se arată în mesajul instituției.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button