Tentativă de asasinat în București. Un tânăr l-a înjunghiat pe bărbatul care i-ar fi fost dealer de droguri

03 mart. 2023
4730 afișări
Tentativă de asasinat în București. Un tânăr l-a înjunghiat pe bărbatul care i-ar fi fost dealer de droguri
Tentativă de asasinat în București. Un tânăr l-a înjunghiat pe bărbatul care i-ar fi fost dealer de droguri. Imagine simbol: Unsplash

Un tânăr din București a încercat să asasineze un bărbat, punând la cale un întreg plan.

Conform Antena 3 CNN, victima i-ar fi vândut droguri de care nu a fost mulțumit și ăsta ar fi fost motivul pentru care agresorul ar fi înjunghiat-o.

Bărbatul înjunghiat ar fi scăpat cu viață

Pe seara de 1 martie 2023, inculpatul s-ar fi deplasat cu un vehicul închiriat în apropierea blocului victimei, situat în Sectorul 6 al Capitalei.

În momentul în care victima, un bărbat de 36 de ani, a urcat pe locul pasagerului din mașina agresorului, acesta l-ar fi înjunghiat de mai multe ori.

Bărbatul a fost lovit cu un cuțit în partea superioară a corpului, dar a încercat să se apere.

Victima a reușit să iasă din mașină și să fugă, iar agresorul a pornit în urmărirea acesteia, înarmat cu același cuțit.

În cele din urmă, a abandonat urmărirea și a fost depistat în apropierea locuinței sale.

Potrivit unui comunicat, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au început acțiunea penală împotriva inculpatului, pe data de 02 martie 2023.

Cele întâmplate, potrivit comunicatului, sunt următoarele:

 La data de 01.03.2023, în jurul orei 22:05, în urma unei discuții telefonice cu victima, inculpatul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, s-a deplasat cu un autoturism închiriat în apropierea blocului victimei, situat în zona Lujerului din sectorul 6 București, iar când victima, un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-a urcat pe locul pasagerului din dreapta față al vehiculului condus de inculpat, cel din urmă, aflat la volan, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit în partea superioară a corpului, provocându-i multiple plăgi penetrante în zona capului și a brațului stâng, cu care victima s-a apărat.

După ce victima a fugit din vehicul, inculpatul a pornit în urmărirea acesteia înarmat cu același cuțit, iar în cele din urmă a abandonat urmărirea și a revenit la autoturism, părăsind zona, fiind depistat ulterior în apropierea locuinței sale.”

Bărbatul înjunghiat a supraviețuit datorită manevrelor defensive.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri victimei, vizând o zonă vitală a corpului acesteia, acceptând faptul că-i poate provoca decesul.

Victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență București pentru îngrijiri medicale. Bărbatul are plăgi penetrate și transfixiante, dar starea sa este în prezent una stabilă:

Victima a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență București pentru îngrijiri medicale, având plăgi penetrante și transfixiante în zona tâmplei stângi, a obrazului stâng, a brațului și urmărului stâng, starea sa fiind în prezent una stabilă.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies