ARHIVA B365

Tensiuni între Begu şi Halep. Begu: „Să fie primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi”

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Madrid, după ce a învins-o pe Irina Begu

Simona Halep, numărul 7 tenisul feminin mondial, a învins-o pe Irina Begu cu 6-3, 0-6, 6-1, joi, într-un duel românesc, și s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari.

În timpul meciului direct, din sferturile turneului de la Madrid, Halep s-a plâns că antrenorii Irinei dau indicaţii în timpul meciului, deşi regulamentul WTA interzice această practică. Mai mult, Simona s-a plâns şi de modul în care se manifestă Irina.

Declaraţiile date de Irina Begu după meci confirmă starea de tensiune dintre cele două. Sportiva în vârstă de 25 de ani a încercat să fie rezervată, dar a transmis în acelaşi timp săgeţi înspre Simona:

„Eu nu fac ceva în plus dacă joc cu o româncă, dar nu vreau să discut sau să intru într-un scandal, nu e ok pentru noi sau pentru România. Nu vreau să spun mai multe, nu vreau să iasă scandal sau să iasă aşa ceva. E uşor la nervi să spui ceva, probabil a fost tensionată şi de aceea. Să fie un cadou primit dacă ea a spus că mi-a lăsat setul doi… dacă vrei un set, trebuie să munceşti, nu aveam cum să îl câştig dacă nu munceam. Am intrat mai agresivă în teren în setul doi, am luat mingea mai repede şi până la 3-0 s-a jucat, apoi mi-a dat câteva puncte. Dar de la a da un set şi până la a câştiga un set e cale lungă”, a declarat Irina Begu la DigiSport.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button