ARHIVA B365

Tensiuni în PNL din cauza candidaților la alegerile locale și a listelor pentru consiliile locale

Cine este familia Nicolescu, pe care Ciprian Ciucu o vrea în Consiliul Local al Sectorului 6?

Lucian Dubălaru este fost pedelist și nașul lui Radu Nicolescu, consilierul premierului Ludovic Orban pe probleme de IT și fiul Danielei Nicolescu, la randul ei Secretar de Stat la Ministerul Economiei.
Ciprian Ciucu, apropiat al Nicoleștilor, vrea acum să-i răsplătească pe cei din familia Nicolescu și ca slugărnicia lui Ciucu să fie maximă i-a pus în capul listei pe Lucian Dubălaru și Adina Nicolescu, soția lui Radu Nicolescu.

CITEŞTE ŞI ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu (PSD), de 2 ori mai multe voturi decât următorul competitor

Daniela Nicolescu a fost numită secretar de stat la Ministerul Economiei, după ce fiul acesteia, Radu, a fost desemnat consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului Ludovic Orban.

Daniela Nicolescu este secretar general al Organizației de Femei Liberale și fost consilier local în Sectorul 6. Ea a devenit membră a PNL după fuziunea cu PDL, fostul partid înființat de Traian Băsescu. Daniela Nicolescu este în relații extrem de apropiate cu pedelistul Radu Feldiman Alexandru. Sunt voci care indică faptul că Radu Nicolescu este fiul nelegitim al lui Radu Feldiman Alexandru.

CITEȘTE ȘI LISTA Candidaţilor de dreapta la ALEGERILE LOCALE 2020, în fiecare sector din Bucureşti

ALEGERI LOCALE 2020. Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat că perioada electorală pentru alegerile locale programate pentru 27 septembrie va începe cel mai târziu în 29 iulie, iar alianțele electorale trebuie înregistrate până pe 11 august. Cu nici o lună înaintea intrării oficiale în linie dreaptă pentru alegerile locale, negocierile pentru marea alianță a dreptei în București bat pasul pe loc. După o serie de întâlniri și discuții între liderii PNL, USR-PLUS și PMP singurul lucru convenit este susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, scrie Hotnews. Detalii, AICI. 

Radu Nicolescu a avut un rol important în campania electorală pentru prezidențiale. Firma Etis Design, pe care el o deține împreună cu mama sa, a sponsorizat postările Facebook despre acțiunile electorale ale președintelui Klaus Iohannis și ale PNL, potrivit unei analize făcute de EuropaLiberă. Firma a cheltuit cel puțin 25.000 de lei pentru promovarea unor postări ale filialelor PNL din București, Vrancea, Bacău, Neamț, Botoșani, Prahova, Vaslui sau Buzău.
Radu Nicolescu deține, potrivit declarației de avere, 4 terenuri în București, 5 apartamente, o casă de vacanță, un autoturism BMW. Este acționar la firmele Nidac Impex SRL și Etis Design SRL și membru în asociațiile Arta Regală și Coaliția Națională pentru Modernizarea României.
În plus, Nicolescu este și șeful filialei sector 6 a Coaliției pentru Modernizarea României, ONG-ul condus de controversatul Alexandru Cumpănașu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button