Tenis de câmp pentru copii în Sectorul 5. Cum pot câștiga cei mici un curs de inițiere gratuit (P)

27 oct. 2021
88 afișări
Tenis de câmp pentru copii în Sectorul 5. Cum pot câștiga cei mici un curs de inițiere gratuit (P)
Tenis de câmp pentru copii în Sectorul 5. Cum pot câștiga cei mici un curs de inițiere gratuit (P). Sursă foto: Facebook/ Centrul Cultural și de Tineret "Ștefan Iordache"

Mișcarea este bună la orice vârstă, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Dacă locuiești în Sectorul 5 al Capitalei, află că-l poți înscrie pe cel mic la cursuri de tenis de câmp.

Tenis de câmp pentru copii în Sectorul 5. Cum pot câștiga cei mici un curs de inițiere gratuit, care urmează să dureze 2 luni.

Tenis de câmp pentru copii în Sectorul 5

Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, împreună cu Asociația Club Sportiv Future Pro Generation organizează proiectul numit „Tenis pentru copii în Sectorul 5”.

Mai exact, acesta își propune să organizeze selecții pentru cei mici, cu vârstele cuprinse între 6 și 10, care învață la școlile din Sectorul 5 al Capitalei. Selecțiile pentru tenis de câmp au început din data de 15 septembrie 2021 și se vor organiza în cadrul unităților de învățământ.

Proiectul din Sectorul 5 își propune să susțină și să dezvolte ramura sportivă a tenisului în rândul celor mici, prin crearea unui cadru social adecvat în care copiii să practice cu plăcere tenisul.

Sursă foto: Facebook/ Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”

Cum pot câștiga cei mici un curs de inițiere gratuit

Prichindeii care au aptitudini reale pentru practicarea tenisului de camp vor avea ocazia să beneficieze de un curs de inițiere gratuit, care va dura 2 luni.

După ce se va încheia cursul de inițiere, va fi organizat un concurs, iar apoi o festivitate de premiere a celor mici.

10 copii vor fi identificați de către antrenori și vor fi îndrumați către tenis-ul de performanță și susținuți.

Pentru înscrieri și mai multe detalii suplimentare puteți suna la numerele de telefon 0740120036 și 0723025745 sau puteți trimite un mail la adresa [email protected].

Acest proiect este finanțat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București în baza Legii 69/2000 a Educației Fizice și Sportului, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies