Tendințe de machiaj de seară 2023 (P)

18 ian. 2023
66 afișări
Tendințe de machiaj de seară 2023 (P)
Sursă foto: Tendințe de machiaj de seară 2023

Fiecare femeie dorește să se simtă frumoasă și fermecătoare mai ales când vine vorba de un eveniment sau ocazie specială. Însă un efect și un look impecabil nu poate fi garantat fără un machiaj de seară strălucitor care să atragă privirile. Atenție! Este foarte important să alegi un model și nuanțe care să se potrivească după ten, culoarea ochilor sau a buzelor. Însă nu este suficient. O femeie elegantă și stilată trebuie să țină cont mereu de tendințele actuale și să fie în pas cu moda. Ca să-ți fie mai ușor, am pregătit o listă cu cele mai noi tendințe de machiaj pentru anul 2023:

  • Rujul de buze de culoare roșie

Stilul buzelor accentuate în nuanță roșie este universal și nu va ieși niciodată din vogă. Senzualitate, feminitate și atractivitate – sunt trăsăturile transmise și subliniate care se ascund în această “miniatură”. Orice femeie se va simți mai încrezătoare, sigură și decisă, mergând cu pași rapizi spre atingerea visurilor. Un astfel de machiaj de seară va fi completat perfect cu farduri în nuanțe nude sau metalice.

  • Buzele în nuanțe închise

O nouă tendință pentru anul 2023, mai ales în seara de revelion sunt buzele în nuanțe închise. Noul look îți va capta cu siguranță atenția dacă ești posesoarea ochilor căprui. O combinație de culori delicate pentru ochi și saturate pentru buze, este succesul unui machiaj de seară pentru ochi căprui spectaculos și fermecător.

  • Săgețile “cat eye”

Și săgețile se numără printre cele mai populare tendințe de machiaj pentru anul 2023: lungi, subțiri și desigur “cat eye”. Acest look va reuși să-ți accentueze expresivitatea și profunzimea ochilor și va reda un finisaj complet și strălucitor pentru un machiaj simplu de seară. Bineînțeles, acest rezultat nu poate deveni impecabil, fără un produs decorativ de calitate. Superfine Eyeliner Pen este un creion de ochi de la renumitul brand de cosmetice Essence, care garantează trasarea celei mai subțiri și delicate săgeți, oferind aspectul de “pisică”. Produsul poate fi ușor de accesat și consultat pe pagina magazinului online Makeup https://makeup.ro/brand/54753/, unde ai la dispoziție o varietate de cosmetice ideale pentru orice machiaj, fie de zi sau de seară.

  • Smokey Eyes

Un machiaj de seară în stil “smokey eyes” este o tendință de actualitate și pentru anul 2023. Un look spendid este determinat de combinația nuanțelor de la nude la cele închise și saturate. Acest tip de machiaj îți va accentua forma sprâncenelor, expresivitatea ochilor și senzualitatea buzelor.

  • Machiaj cu sclipici

O petrecere este momentul potrivit pentru un machiaj de seară cu sclipici. Un eyeliner cu sclipici sau farduri de ochi în nuanțe metalizate – sunt binevenite pentru realizarea unui machiaj neobișnuit și atractiv. Un astfel de look se va potrivi ideal pentru femeile care preferă să iasă mereu în evidență și pentru iubitoarele stilului metalizat..

  • Accent pe pleoapa inferioară

Pentru anul 2023, stiliștii recomandă o nouă tendință de accentuare a ochilor pe pleoapa inferioară, pentru un machiaj mai neobișnuit și deosebit. Acest tip de machiaj este unul mai îndrăzneț, comparativ cu celelalte tendințe, care va ieși cu siguranță în evidență și va atrage priviri. Tehnica presupune folosirea unor nuanțe colorate de violet, verde, albastru și roz. Acestea sunt culori destul de interesante, care vor trezi emoții pozitive și energice.

Nu sta mult pe gânduri! Analizează bine fiecare tendință, alege-o pe cea care-ți place și pune-o în practică. Indiferent de decizia luată, vei străluci la propriu și la figurat!

Cookies