Temperaturile scad în București. Cum va fi vremea în această săptămână, în Capitală

20 dec. 2021
280 Afișari
Temperaturile scad în București. Cum va fi vremea în această săptămână, în Capitală
Temperaturile scad în București. Cum va fi vremea în această săptămână, în Capitală| foto simbol. Sursa: Pixabay

Prognoza meteo pentru București, în această săptămână, ne spune că ar fi cazul să scoatem geaca mai groasă, o căciulă și nici mănușile nu-s de uitat acasă. Soarele nu se prea arată, iar vântul o să bată destul de tare toata săptămâna.

Săptămâna asta, iarna din prognoza meteo pare mai iarnă decât ne-am obișnuit. cu temperaturi care scad de la o zi la alta. Fiind atât de aproape de sărbători, mare parte din noi sperăm la un Crăciun alb, ca în basme. Iată cum va fi vremea în București, în perioada următoare.

Cât de mult scad temperaturile în București

Săptămâna aceasta, în București vremea se răcește și vântul începe să bată din ce în ce mai tare. Dacă tot e frig, oare vom avea și zăpadă de Crăciun? După cum se arată prognoza, nu prea ninge.

  • Luni, 20 decembrie 2021

Astăzi, în București va fi frig, iar AccuWeather anunță ploaie sau, dacă avem puțin noroc, ninsoare. Cu toate că trebuia să ningă și în acest weekend. Temperatura urcă doar până la maxima de 3 grade Celsius, iar cerul este parțial înnorat în capitală. Rafalele de vânt vor avea o viteză de aproximativ 20 de km/h. Pe parcursul nopții se face și mai frig, temperaturile scăzând până la minima de -4 grade celsius. Rafalele de vânt vor avea o viteza aproximativă, de 22 de km/h.

• Marți 21 decembrie 2021

Marți apar câteva raze de soare, cu toate astea cerul va rămâne parțial înnorat și temperaturile rămân scăzute. Temperatura maxima a zilei va fi de 0 grade celsius. Vântul va ajunge la viteza medie de 28 km/h. Noaptea cerul se înseninează, însă temperatura scade sub 0 grade. Minima termică ajunge la -6 grade celsius. Rafalele de vânt scad în intensitate, având o viteză medie de 19 km/h.

• Miercuri 22 decembrie 2021

Miercuri, cerul va fi parțial înnorat iar temperaturile scad sub 0 grade și pe parcursul zilei. Temperatura maxima a zilei va fi de -1 grad celsius, iar rafalele de vânt vor avea o viteza medie de 17km/h. Pe parcursul nopții temperatura minimă scade până la -7 grade celsius. Rafalele de vânt vor avea o viteză medie de 19km/h, iar cerul este senin.

• Joi, 23 decembrie 2021

Joi se mai încalzește, dar nu cu mult, temperatura maximă va fi de 0 grade celsius. Rafalele de vânt vor avea o viteză de 17km/h. Noaptea, temeratura scade la -4 grade celsius, vântul se mai potolește puțin, astfel că rafalele de vânt vor avea o viteză maximă de 15 km/h.

• Vineri, 24 decembrie 2021

Vineri temperatura ajunge la maxima de 4 grade celsius, dar avem parte de un cer parțial noros. Chiar dacă temperaturile trec de pragul de 0 grade celsius, rafalele de vânt vor ajunge la 22 km/h. Noapte de vineri, este prima din această săptămână în care temeratura va fi cu plus, minima temică ajunge la 1 grad celsius. Rafalele de vânt vor avea o viteză de 19km/h.

În concluzie, săptămâna asta este frig, bate vântul tare, și nu prea avem parte de soare. Dacă mai aveți de umbrat după cadouri, mâncare, decorațiuni și alte lucruri necesare sărbătorilor, este indicat să vă îmbrăcați bine. A și nu uitați să vă treziți mai devreme, ca să încălziți motorul și să dezaburiți parbrizul.

Cookies