Temperaturi scăzute și ploi slabe, în București, săptămâna aceasta. ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 20-24 noiembrie

20 nov. 2023
1403 Afișari
Temperaturi scăzute și ploi slabe, în București, săptămâna aceasta. ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 20-24 noiembrie
Temperaturi scăzute și ploi slabe în București, săptămâna aceasta. ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 20-24 noiembrie | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza meteo pentru București în perioada 20-24 noiembrie. Temperaturile din Capitală vor fi scăzute, iar la mijlocul săptămânii este posibil să avem parte și de precipitații.

ANM transmite prognoza meteo pentru București

În această săptămână bucureștenii sunt anunțai că trebuie să se îmbrace gros atunci când pleacă de acasă. Conform ANM, temperaturile vor fi scăzute și nu vor depăși 15 grade Celsius în perioada 20 -24 noiembrie 2023.

Luni 

Prima zi a săptămânii vine cu cer parțial însorit, însă temperaturile se mențin scăzute. Maxima termică a zilei va fi de 14 grade Celsius. În ceea ce privește vântul, acesta va sufla slab, viteza medie a rafalelor fiind de 7 km/h.

Pe timp de noapte, temperatura scade considerabil. Minima termică din Capitală va ajunge la 0 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte noros, iar vântul se menține slab, viteza medie a rafalelor fiind de 9km/h.

Vom avea parte de precipitații

Meteorologii au transmis că temperaturile scăzute vor fi însoțite și de ploi. La mijlocul acestei săptămâni vom avea parte de ceva precipitații slabe, conform ANM.

Astfel că, bucureștenii sunt sfătuiți să nu uite umbrelele atunci când pleacă de acasă.

Marți 

Mâine temperaturile vor fi într-o ușoară creștere. Maxima termică a zilei va fi de 15 grade Celsius, iar cerul va fi parțial însorit. Vântul se menține slab, viteza media a rafalelor fiind de 7km/h.

Seara, mercurul din termometre scade până la 4 grade Celsius. Cerul va fi înnorat și este posibil să avem parte de o ploaie scurtă. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 15 km/h .

Miercuri 

Mijlocul săptămânii aduce precipitații și temperaturi scăzute în București. Maxima termică va ajunge la 9 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 11 km/h.

Noaptea, minima termică înregistrată va fi ceva mai ridicată, ajunând la 7 grade Celsius. Cerul se va menține înnorat și există șanse de ploi slabe și peste noapte. Vântul bate puternic, viteza medie a rafalelor fiind de 22 de km/h.

Joi

Cerul va fi în mare parte înnorat, iar maxima termică înregistrată ajunge la 9 grade Celsius. Vântul bate slab, viteza medie a rafalelor fiind de 9 km/h.

Seara, cerul se va însenina, iar minima termică înregistrată va fi de 4 grade Celsius. Vântul bate moderat, viteza medie a rafalelor fiind de 15 km/h.

Vineri

La final de săptămână temperaturile cresc, însă nu cu mult. Maxima termică de vineri va fi de 11 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul bate puternic. Viteza medie a rafalelor va fi de 22 de km/k conform meteorologilor.

Pe timp de noapte, minima termică scade până la 0 grade Celsius. Cerul va fi senin în mare parte, iar vântul se mai domolește. Viteza medie a rafalelor va fi de 11 km/h.

Cookies