ȘTIRI

Temperaturi ridicate în următoarele zile în București. PROGNOZA METEO 20 – 22 DECEMBRIE

PROGNOZA METEO 20 22 DECEMBRIE.  VREMEA ÎN BUCUREȘTI

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, 20 DECEMBRIE: Cerul va fi variabil, cu nori şi condiţii de ceaţă la in primele ore ale zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valori de 9 grade.

PROGNOZA METEO, LUNI, 21 DECEMBRIE:  Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale zilei cand vor fi sin condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10, 11 grade.

PROGNOZA METEO, MARȚI, 22 DECEMBRIE:  Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa sunt din nou conditii de formare a cetii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9, 10 grade.

VREMEA ÎN ȚARĂ

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, 20 DECEMBRIE: Valorile termice vor fi peste mediile climatologice specifice perioadei în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în dealurile din sud şi din est. În zonele joase din vest, nord-vest, centru, nord-est şi pe arii mai restrânse în cele din sud, va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă şi trecător asociată cu burniţă.

În rest cerul va fi variabil şi doar izolat, dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 si 2 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 12 şi 13 grade în nordul Olteniei şi al Munteniei, iar cele minime, se vor situa, în general, între -6 şi 4 grade.

PROGNOZA METEO, LUNI, 21 DECEMBRIE:   Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, în special la deal şi la munte. În vestul, nord-vestul, centrul şi nord-estul ţării cerul va avea înnorări şi pe arii restrânse va ploua slab sau va burniţa.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 2 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi în jur de 15 grade în dealurile din sud, iar cele minime, se vor situa, în general, între -5 şi 5 grade.

PROGNOZA METEO, MARȚI, 22 DECEMBRIE:  Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului îndeosebi la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile din jumătatea nordică a ţării, dar numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe, iar la munte precipitaţii mixte.

În zonele joase de relief, local, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 grade in Transilvania si 15 grade in Oltenia iar cele minime se vor situa între -2 şi 7 grade.

 



Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button