Temperaturi peste normalul perioadei în Capitală. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

de:
14 dec. 2014
0 Afișari
Temperaturi peste normalul perioadei în Capitală. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

VREMEA ÎN BUCUREȘTI

Duminică, în Bucureşti va fi usor mai cald decat ar trebui la aceasta dată. 6…7 grade se aduna pana la amiaza, ba chiar mai multe. Dacă ceata diminetii se risipeste indeajuns de repede, iar vantul nu se simte deloc, se anunta o zi linistita.

Luni, în Bucuresti va fi in continuare usor mai cald decat ar trebui, desi ziua incepe iarasi cu ceata. Dar treptat isi face loc si soarele, iar maxima zilei atinge din nou cel putin 7 grade Celsius, in conditii de vant calm.

Marși, în Capitala va fi ceata sau nori josi, putine sanse pentru vreo raza de soare, asa ca la pranz vor fi exact cele 4 grade cuvenite datei calendaristice si nu mai multe.

VREMEA ÎN ȚARĂ

PROGNOZA METEO. Duminică se menţine vreme mai caldă decât ar fi normal pentru mijlocul lunii decembrie în cea mai mare parte a ţării, dar în special în vest, la deal şi la munte. În nord-vest inca sunt înnorări, dar numai razlet cad si cativa stropi de ploaie. În restul teritoriului contam pe soare destul, insa abia dupa ce se risipeste ceata, prezenta, la nivel local, in orele diminetii si asociata izolat cu burnita, scrie romaniatv.net.

Vantul nu creeaza probleme, doar pe crestele montane inca da semne de agitatie, in rest ramane linistit, iar la amiaza termometrele vor indica 2 grade in zonele in care ceata persista peste zi, cel mai probabil din sudul Moldovei si al Olteniei, in timp ce in zonele de deal din sudul si estul tarii se ating din nou 12 grade foarte generoase pentru data din calendar.

Luni va fi in continuare mai cald decât în mod obişnuit la mijlocul lunii decembrie în aproape toată ţara, dar cu deosebire în regiunile vestice si in zonele de deal şi de munte, unde peste zi soarele predomina. Insa in restul tarii, mai ales in sud si est la campie, ceata diminetii este posibil sa persiste, izolat sa se asocieze si cu burnita, asa ca temperaturile nu cresc prea mult. Prin urmare la amiaza vor fi cel mult 2 grade in zonele cu ceata insistenta, dar in dealurile din vestul si sudul tarii se ating din nou valori generoase, de 12…13 grade la umbra.

PROGNOZA METEO

Marti, vremea rămâne tot calda in regiunile intracarpatice si in zonele de deal si de munte, unde soarele predomina peste zi si la amiaza se ating din nou 12…13 grade. Insa la campie, in est si sud, ceata sau norii de nivel jos persista si se asociaza trecator cu burnite, asa ca vor fi localitati in care temperatura la amiaza nu depaseste 1…2 grade. Iar precipitatiile, mai ales ploi, isi fac aparitia abia dupa caderea noptii, in jumatatea de vest a tarii.

Miercuri norii vor cuprinde mare parte din tara. Nu vor lipsi nici ploile, prezente in vest, nord-vest si pe alocuri n centru, in timp ce in rest trecator va burnita. Prin urmare, temperaturile zilei se vor incadra intre 2 si 10 grade la scara intregii tari, vremea se mai raceste putin fata de zilele precedente. Iar noaptea apar si precipitatii mixte, la munte ninge, iar vantul incepe sa fie tot mai agitat pe creste, dar si in regiunile sudice si estice. Insa in urmatoarele zile meteorologii anunta o noua crestere a temperaturilor, vremea se anunta din nou mai calda decat ar trebui in a doua jumatate a lui decembrie, insa cu ceata in sud noapte asi dimineata si preicpitatii mai ales in vest, nord si centru.

PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN BUCUREȘTI. VREMEA ÎN ȚARĂ

Cookies