VREMEA

Temperaturi negative la București. Cum va fi vremea zilele următoare

Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, posibil mai scăzută în zona preorăşenească. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

În mai puţin de o săptămână, temperaturile nocturne au marcat o scădere cu aproape 15 grade. În jumătate de ţară s-au înregistrat temperaturi sub limita de îngheţ.

Sâmbătă, deşi va fi o dimineaţă răcoroasă în Capitală, pe fondul soarelui generos şi a vântului liniştit, mercurul în termometre se avântă la amiază spre aproximativ 10 grade, valoare normală pentru data din calendar. Presiunea scade uşor de la 764 mmHg.

Duminică dimineaţă şi luni dimineaţă sunt aşteptate valori termice scăzute. Pentru că ceaţa îşi va face apariţia şi mai temperează radiaţia nocturnă, este posibil ca temperatura să nu mai coboare sub limita de îngheţ.

Luni, bucurestenii vor avea parte în prima zi a săptămânii de o vreme însorită, cu nori sporadici, după ce se va risipi ceaţa matinală. Vântul adie uşor, maxima zilei va fi de 10…11 grade, adică o vreme tipică de sfârşit de toamnă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button