Temperaturi de primăvară în noiembrie. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

01 nov. 2022
564 Afișari
Temperaturi de primăvară în noiembrie. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Temperaturi de primăvară în noiembrie. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Sursa foto: Unsplash

Luna noiembrie vine la pachet cu temperaturi de primăvară, chiar de vară pe alocuri. ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Vremea în noiembrie. Prognoza meteo emisă de ANM

Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul 31 octombrie – 28 noiembrie și transmit că, vremea se va menține frumoasă, iar temperaturile vor fi neobișnuit de ridicate.

Vremea pentu săptămâna 31 octombrie – 7 noiembrie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, iar temperaturi mai ridicate se vor înregistra în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații: Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice, vestice,
nord-vestice și la munte, iar în restul țării va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea pentru săptămâna 7 noiembrie – 14 noiembrie

Meteorologii anunță că, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval din noiembrie, în toată țara.

Cantitățile de precipitații: Vor fi deficitare în jumătatea sudică a României, dar mai ales în zonele sub-montane ale Carpaților Meridionali. În rest, vor fi în general apropiate de cele obișnuite pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în extremitatea de nord a țării, potrivit ANM.

Vremea pentru săptămâna 14 noiembrie – 21 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate de cât cele specifice pentru acestă săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații: Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui obișnuit pentru acest interval, în toată România.

Vremea pentru săptămâna 21 noiembrie – 28 noiembrie

Temperaturiile medii vor fi apropiate de cele normale pentru aceast interval din noiembrie, pe întreg teritoriul țării.

Cantitățile de precipitații: În această perioadă se vor situa în general în jurul celor normale, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în regiunile estice și a unui ușor deficit în nord-vest, transmit meteorologii.

Cookies