Televiziunea Travel Channel HD a fost lansată în grila digitală a RCS&RDS

de:
02 apr. 2014
0 Afișari
Televiziunea Travel Channel HD a fost lansată în grila digitală a RCS&RDS

Până la ora difuzării acestei ştiri, RCS&RDS nu a comunicat public introducerea televiziunii Travel Channel HD în grilă.
Însă, potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe reţeaua de Facebook a RCS&RDS, Travel Channel HD a început să intre în grila digitală a RCS&RDS, la nivel naţional, pe 28 martie, anunţă Realitatea.net.

Încheierea unui înţelegeri între Scripps Network International, compania care deţine televiziunea Travel Channel HD, şi RCS&RDS a fost anunţată la nivel internaţional încă de la sfârşitul lunii februarie, după cum relata la momentul respectiv presa internaţională.

Pe de altă parte, RCS&RDS retransmite în grila sa digitală şi varianta Standard Definition (SD) a Travel Channel, televiziune care a promovat în ultima vreme România prin programe precum „Wild Carpathia” şi „Jonathan Phang Gourmet Trains”.

Versiunea SD a Travel Channel este difuzată pe reţelele RCS&RDS începând din anul 2005, potrivit broadbandtvnews.com.

Travel Channel a fost lansat în 1994 şi este disponibil în 21 de variante lingvistice, în peste 130 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi zona Asia-Pacific. Travel Channel International face parte din Scripps Networks International, divizia de dezvoltare globală a Scripps Networks Interactive, Inc.

Televiziunea Travel Channel HD a fost lansată la nivel european în anul 2010.

Cookies