ȘTIRI

Televiziunea CNBC s-a lansat în reţelele UPC România

Potrivit sursei citate, din luna aprilie, televiziunea CNBC a fost lansată în grila digitală a UPC, pe canalul 424, fiind disponibilă abonaţilor la pachetele Familia HD şi Maxim HD, informează Mediafax.ro.

Totodată, CNBC va fi lansată pe platforma de satelit (DTH) a companiei UPC, în cele patru ţări în care aceasta operează (Ungaria, Republica Cehă, Slovacia şi România). Astfel, CNBC va fi disponibilă abonaţilor platformei de satelit Focus Sat din România, în pachetul HD.

„Contractul pe care l-am semnat cu UPC şi UPC DTH permite telespectatorilor din Europa Centrală şi de Est să vizioneze cele mai noi ştiri şi analize economice internaţionale şi să aibă acces la informaţiile financiare difuzate de CNBC în timp real (…)”, a declarat Jacqueline Lam, vicepreşedinte pentru distribuţie la nivel internaţional la CNBC.

Televiziunea CNBC este deţinută NBCUniversal News Group, o divizie a companiei NBCUniversal, unul dintre cele mai mari grupuri de media şi divertisment din lume. Compania NBCUniversal este deţinută de Comcast Corporation.

În Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa (CEEMEA), televiziunea CNBC este disponibilă în peste 130 de milioane de case şi 1.400 de bănci şi instituţii financiare. La nivel internaţional, CNBC ajunge în peste 370 de milioane de case.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button