Telespectatorii au sesizat CNA, după ce Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias Jr să spună „Jos Băsescu!”

de:
18 mai 2015
0 Afișari
Telespectatorii au sesizat CNA, după ce Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias Jr să spună „Jos Băsescu!”

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) va analiza momentul în care Mihai Gâdea l-a învăţat pe Julio Iglesias Jr să spună în românește „Jos Băsescu!”.

După ediția de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, când a fost difuzat interviul cu Iglesias Junior, CNA a primit 16 sesizări din partea telespectatorilor, potrivit informațiilor paginademedia.ro.

Gâdea l-a întrebat pe artist, în cadrul emisiunii, dacă îl poate învăța „ceva în română”. După ce cântărețul a spus că este de acord, Gâdea l-a învățat mai întâi să spună „Antena 3 e aici”, apoi „Jos Băsescu” și „Veniți la mine la concert”.

Deși spectatorii din emisiunea Sinteza zilei au râs atunci când artistul a spus „Jos Băsescu!”, managementul acestuia nu a apreciat acest lucru și a transmis o poziție publică prin care a dezaprobat atitudinea moderatorului. „Artistul a fost indus in eroare in mod voit de catre prezentatorul emisiunii, Mihai Gadea, intr-un mod absolut regretabil si incalificabil”, au spus reprezentanții artistului, într-o poziție publicată pe pagina de Facebook a lui Julio Iglesias.

După reacția vehementă a reprezentanților artiştilor Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr. care susțin că moderatorul Mihai Gâdea l-a dus în eroare pe Julio Iglesias Jr. și l-a pus să spună în direct „Jos Băsescu”, această postare de pe site-ul televiziunii Antena 3 a fost ștearsă, deşi ştirea se afla în deschiderea site-ului antena3.ro.

Cookies