ARHIVA B365

TELEKOM FACE ANGAJĂRI în Bucureşti

TELEKOM angajează în toate oraşele Agenţi de vânzări – Segment Rezidential, potrivit anunţurilor de angajare postate pe eJobs.ro. Postul este cu contract de munca pe perioadă nedeterminată. Transportul pe teren e asigurat de angajator.

„Iti doresti un job in care performanta ta sa fie direct corelata cu venitul obtinut? Doresti sa-ti dezvolti o cariera in vanzari directe si sa ai parte de pregatire profesionala teoretica si practica in acest domeniul? Vrei sa castigi un comision de minim 100 lei brut pentru fiecare client nou abonat?”, cu acest anunţ vrea să îi atragă TELEKOM pe candidaţi.

Cerinţele minime pentru acest post sunt următoarele:

– minim studii medii si aptitudini de operare PC
– bune abilitati de comunicare si capacitate de lucru in echipa
– orientare catre rezultate si disponibilitate de munca in teren

TELEKOM mai angajează, în Capitală, personal pentru echipa de Vanzari Call Center, reprezentant Vanzari Corporate, manager comercial proprietăţi imobiliare, product Manager – Pricing, Planning & FMC Proposition, specialist Senior in Relatii Publice – Relatii Media si Comunicare Externa Romania, analist programator, manager FMC Propositions, specialist Solutii Tehnice ICT, inginer de Sistem IT, manager de Proiect – Managementul Produsului şi inginer – Design si Configurare Solutii IP. VEZI LISTA completă cu joburile disponibile la TELEKOM AICI

Prin compania Deutsche Telekom Business Services, nemţii recrutează HR Specialist vorbitori de limbi străine: croată, sârbă, greacă, olandeză, macedoniană.

TELEKOM Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Cosmote România și Romtelecom, scrie Realitatea.net.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button