ȘTIRI

OFERTE TELEKOM: Cât costă pachetul all inclusive de la TELEKOM – oferte și abonamente Telekom

TELEKOM oferte, abonamente: Primele pachete de servicii combinate de televiziune, internet şi telefonie fixă şi mobilă lansate de Cosmote şi Romtelecom sub brandul Telekom România au preţuri între 20 şi 98,66 euro pe lună, potrivit datelor dintr-o broşură distribuită de companie la conferinţa prin care a fost anunţat rebrandingul, abonamentul de 100 de euro incluzând şi o tabletă şi trei smartphone-uri Samsung în condiţiile în care acest pachet este dedicat unui număr de trei utilizatori, scrie zf.ro.

Cel mai accesibil pachet „all inclusive” al Telekom România are un preţ de 20,09 euro sau 91 de lei pe lună şi include: un abonament la telefonie mobilă cu apeluri şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Telekom, plus 150 MB de net şi 150 de minute naţionale, servicii TV cu până la 81 de posturi – inclusiv acces la platforma TV de pe echipamente mobile, internet fix cu viteze de până la 20 MBps şi router inclus, plus abonament la telefonie fixă cu apeluri nelimitate în reţelele naţionale fixe din România, 100 de minute naţionale către reţele naţionale şi unele internaţionale, plus un telefon fix cordless. Preţul include şi un smartphone Allview A4 You.

Vârful de gamă, abonamentul cu un cost de aproape 100 de euro pe lună, este gândit pentru o familie cu trei membri şi include toate serviciile grupului în cea mai puternică configuraţie, inclusiv trei smartphone-uri Samsung Galaxy Trend Lite şi o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 T335 cu ecran de 8 inchi.

TELEKOM Cel mai ieftin abonament de telefonie mobilă oferit de TELEKOM România este Nelimitat S. Acesta costă 9,95 euro şi include minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, 200 de minute/ sms-uri naţionale şi minute internaţionale către fix, 200 MB de internet.

TELEKOM Abonamentul Nelimitat Date M include minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, acelaşi număr de minute naţionale, dar oferă 750 de MB de internet de mare viteză, 4G. Costul abonamentului este de 14,95 euro.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button