Telekom a blocat accesul clienţilor la un număr de telefon Vodafone. MOTIVUL

de:
10 dec. 2015
0 Afișari
Telekom a blocat accesul clienţilor la un număr de telefon Vodafone. MOTIVUL

‘Vodafone România informează utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă că numărul 0722.10.10.10, folosit în campania curentă de comunicare ‘Gratis la Cartelă! Primeşti şi net şi telefon’ pentru Cartela Vodafone, a fost restricţionat de către Telekom România’, arată un comunicat remis de Vodafone, joi.

Compania Telekom România Mobile Communications anunţă, în replică, că a restricţionat, în urma investigaţiilor efectuate, accesul clienţilor săi către numărul Vodafone 0722.10.10.10 deoarece era în scopuri comerciale în cadrul unei campanii publicitare- cu încălcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele două părţi.

Telekom România Mobile Communications S.A. a luat această decizie în urma notificării prealabile a Vodafone România cu privire la încălcarea obligaţiilor Acordului de interconectare, potrivit reprezentanţilor grupului de companii Telekom România, informează economica.net.

Reprezentantii Vodafone Romania au răspuns la această acuzaţie astfel:

“Vodafone Romania continua sa isi respecte obligatiile contractuale, inclusiv pe cele referitoare la confidentialitatea acordului dintre parti, astfel incat lasam in competenta autoritatilor abilitate sa remedieze aceasta situatie.”

Cookies