Telefonul la care suni când vrei să arunci dulapul sau alte lucruri voluminoase dacă locuiești în sectorul lui Radu Mihaiu

20 oct. 2022
538 afișări
Telefonul la care suni când vrei să arunci dulapul sau alte lucruri voluminoase dacă locuiești în sectorul lui Radu Mihaiu

Sectorul 2 anunță bucureștenii care vor să arunce lucruri voluminoase din casă că este suficient să sune la un număr de telefon.

În București, unii locuitori s-au obișnuit să lase în fața blocului ce nu mai au nevoie în casă, un obicei condamnabil, iar primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, face apel să fie menținută curățenia cu sprijinul populației.

”Facem apel la dumneavoastră, cetățenii Sectorului 2, să NU depozitați pe spațiul public deșeuri voluminoase sau deșeuri rezultate din urma construcțiilor.”.

Astfel, în fiecare sâmbătă, compania de salubritate Supercom strânge deșeurile voluminoase (mobilier, covoare, haine, mochete, saltele, cauciucuri, electrocasnice și echipamente electronice), însă trebuie să știe și de unde.

Astfel, ceea ce trebuie făcut este să:

  • sunați la nr. 021-9654 (Supercom) cu minim 24 de ore înainte
  • precizați adresa exactă
  • depozitați deșeurile în fața casei sau a blocului în ziua colectării, dimineața, până în ora 09:00.

Primăria Sectorului 2 anunță că face acest lucru de mai bine de un an de zile.

Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul – https://salubrizare.ps2.ro/deseuri-voluminoase/

Sacii de moloz pot fi colectați contra sumei de 4 lei/sac

Dacă aveți moloz rezultat din renovări/construcții, NU mai apelați la diverse persoane care “vă scapă” de moloz. Sacii cu moloz vor ajunge ori în lac, ori pe câmp, ori la vreun colț de stradă și riscați să fiți amendați, mai trasmite primăria condusă de Radu Mihaiu.

Apelați operatorul de salubritate la numărul de telefon 0722 544 296 și contra sumei de 4 lei + TVA/sac scăpați de moloz într-un mod civilizat. Pentru cantitățile mari de moloz puteți solicita containere.

Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul – https://salubrizare.ps2.ro/deseuri-din-constructii/.

”Pentru a păstra Sectorul 2 curat și pentru a trăi într-un mediu civilizat, facem apel la dumneavoastră să NU depozitați deșeurile pe spațiul public. Avem soluții. Trebuie doar să vrem să fim civilizați.”, mai transmite Primăria Sectorului 2.

Îți mai recomandăm și:

Cookies