Telefoane furate dintr-un centru comercial din Sectorul 5 din București. Un tânăr a dat spargerea în Ajunul Crăciunului

05 ian. 2023
231 Afișari
Telefoane furate dintr-un centru comercial din Sectorul 5 din București. Un tânăr a dat spargerea în Ajunul Crăciunului
Telefoane furate dintr-un centru comercial din Sectorul 5 din București. Un tânăr a dat spargerea în Ajunul Crăciunului | Sursă foto: Freepik.com

Un tânăr din București, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat la domiciliu după ce a dat o spargere în Ajunul Crăciunului. Bărbatul a spart ușa unui centru comercial din Sectorul 5 și a furat mai multe telefoane dintr-un magazin.

Telefoane furate dintr-un centru comercial din Sectorul 5

Poliția Capitalei a fost sesizată, în data de 24 decembrie, în jurul orei 5:30, că o persoană a pătruns într-un centrul comercial din Sectorul 5 și a furat mai multe telefoane mobile dintr-un magazin.

Furtul a avut loc în timpul nopții, după cum le-a transmis un angajat al magazinului polițiștilor.  În jurul orei 3:30, un bărat a spart ușa de acces a unu spațiu neutilizat, pentru a putea pătrunde în respectivul centru comercial, transmite Mediafax.ro.

Cazul a fost preluat de către agenții din cadrul Serviciului Investigații Criminale –Sector 5.

În urma analizării datelor și probelor ce au fost administrare în cauză, a rezultat suspiciune rezonabilă că făptașul este un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Hoțul a fost prins și arestat la domiciliu

Polițiștii l-au depistat pe bărbatul suspectat de comiterea acestui furt marți. În baza probatoriului administrat, tânărul de 24 de ani a fost reținut de către forțele de ordine pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, instanța de judecată a dispus față de acestea măsura preventivă a arestului la domiciliu. Această măsură preventivă va fi menținută pentru următoarele 30 de zile.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de:

  • Furt calificat,
  • Distrugere.

Cercetările în cauză vor fi continuate de către agenții de poliție din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Cookies