Ștefan Stan, Vocea României, prima vedetă de la FERMA VEDETELOR, noua emisiune de la PRO TV

de:
29 ian. 2015
0 Afișari
Ștefan Stan, Vocea României, prima vedetă de la FERMA VEDETELOR, noua emisiune de la PRO TV

Stefan Stan, castigatorul primului sezon Vocea Romaniei, a devenit una dintre vocile masculine apreciate din tara. Cariera muzicala este pe primul plan pentru artist, insa si viata mondena l-a consacrat in showbiz-ul romanesc.

„Am acceptat sa fac parte din acest proiect pentru ca imi plac foarte mult provocarile, iar acest format reprezinta o provocare in adevaratul sens al cuvantului. Cred ca o sa fie foarte greu si cu cat voi sta mai mult la Ferma, cu atat va fi mai dificil. Nu te lupti doar cu oamenii de acolo si cu caracterele lor, ci si cu timpul. Pe langa acestea, mai sunt alte multe impedimente, precum lipsa de hrana, electricitate, internet, dar cea mai importanta: lipsa confortului de acasa”, declara Stefan Stan.

Iulia Vantur, prezentatoarea emisiunii, ii va aduce pe telespectatori in fata televizoarelor de luni pana joi si sambata, de la 20:30. Publicul va fi martor la viata de la ferma si va descoperi cum vor face fata provocarilor, cele 12 vedete obisnuite cu o viata plina de comfort.

Probele prin care vor trebui sa treaca, atat saptamanale cat si zilnice, sunt elemente cheie care aduc cu sine beneficii mult dorite, ce le vor face viata putin mai usoara. Nu vor lipsi intamplarile amuzante, situatiile stresante, dar si ambitiile care vor fi puse la incercare, in fiecare zi la Ferma Vedetelor, din martie, numai la PRO TV, informează postul!

Cookies