Ștefan Bănică a recunoscut că are o relație de iubire nouă

de:
11 sept. 2013
0 afișări
Ștefan Bănică a recunoscut că are o relație de iubire nouă

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!”, a declarat Ştefan Bănică Jr., miercuri, pentru agenţia Mediafax.

La începutul acestui an, Ştefan Bănică Jr. şi soţia lui, vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică, au anunţat că au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Ana Violeta.

Bănică jr. şi Lavinia Pârva au fost suprinşi de paparazzi întâlnindu-se noaptea târziu, discret, un fapt destul de neobişnuit pentru o simplă relaţie profesională. Asta în timp ce Andreea Marin nu are nicio problemă să se afişeze cu noul ei iubit şi să vorbească deschis despre relaţia dintre ei.

În urmă cu doi ani, CLICK! a surprins-o pe Lavinia Pârva, fosta componentă a trupei Spicy, cum intra în blocul în care Ştefan deţinea un apartament, la scurt timp după ce muzicianul ajunsese acolo. Lavinia a ieşit din bloc după mai bine de trei ore.

Cookies