Tecău, din nou campion la București: „Am câștigat Grand Slam-ul meu!”

de:
28 apr. 2013
0 Afișari
Tecău, din nou campion la București:

„A fost un meci foarte disputat. Ne-am intrat mai greu în ritm, ei la început ne-au incomodat foarte mult, dar până la urmă am găsit contrastrategia, să-i spun aşa. Mă simt minunat că am câştigat. La începutul săptămânii visam să câştig primul titlu cu Max la Bucureşti. E un sentiment extraordinar. Stăm acum cu trofeul pe masă, pentru că este primul nostru turneu câştigat împreună şi nu îl vom uita niciodată. Este un turneu important pentru mine şi automat şi pentru Max, chiar îi ziceam că dacă o să reuşesc să câştigăm Grand Slam-ul meu de la Bucureşti, cu celelalte ne va fi mai uşor. Aici aportul publicului a fost foarte important. E plăcut să termini turneul cu o lovitură câştigătoare la tine acasă.”, a spus Tecău, citat de DigiSport.

Horia Tecău a precizat că fiecare trofeu este special şi că nu poate să îl compare pe cel de acum cu cel câştigat anul trecut alături de Robert Linstedt.

Perechea Horia Tecău/Max Mirnâi (România/Belarus), cap de serie numărul unu, a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 467.800 de euro.

Tecău şi Mirnâi au învins, în finală, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-6, după o oră, 29 de minute şi 59 de secunde, cuplul Lukas Dlouhy/Oliver Marach (Cehia/Austria).

Aceasta prima victorie în trei finale jucate de Tecău şi Mirnîi de când cei doi evoluează împreună la dublu. Românul şi belarusul au pierdut finalele de la Delray Beach şi Sydney.

Câştigătorii au obţinut un cec de 22.500 de euro şi 250 de puncte ATP, iar învinşii 150 de puncte ATP şi 11.830 de euro.

Cookies