Țeavă de apă spartă, în magazinul FLANCO din Mega Mall, la numai o zi de la inaugurare. FOTO

de:
16 mai 2015
0 Afișari
Țeavă de apă spartă, în magazinul FLANCO din Mega Mall, la numai o zi de la inaugurare. FOTO

Deși Mega Mall a fost inaugurat oficial, multe magazine nu și-au început încă activitatea, pentru că nu s-au finalizat încă toate lucrările. Pentru a respecta termenul anunțat cu surle și trâmbițe printr-o amplă campanie de marketing, muncitorii au lucrat la foc continuu pe ultima sută de metri. Însă, nu totul pare să fi fost făcut ca la carte, iar bucureștenii care au ales să se bucure de reducerile anunțate de magazine au avut parte de o supriză neplăcută tocmai într-un magazin de electrocasnice și IT.

Vineri, în jurul orei 19:30, în magazinul inaugurat de Flanco în incinta MEGA MALL, s-a spart o țeavă de apă tocmai în raionul cu televizoare, a anunțat o cititoare a site-ului B365.ro.

După cum se poate vedea din imagini, angajații Flanco au dat cu mopurile pentru a strânge apa de la țeava care s-a spart în incinta magazinului.

f

CEO Nepi, Martin Slabbert, a declarat la conferința de presă organizată joi după-amiază, că lucrările vor fi finalizate în aproximativ o lună și „se va lucra zi și noapte pentru terminarea lor”.

CITEȘTE ȘI: Mega Mall, inaugurat în plin șantier: Deschiderea Mega Mall, între săpături și schele. FOTO 

Reamintim că Mega Mall și-a întâmpinat clienții joi, 14 mai, între schele și muncitori. Mai mult, nici nu s-au deschis toate magazinele, iar joi dimineata, în zona cinematografului 4DX, încă se făceau lucrări. Investiţia totală în Mega Mall se ridică la 165 de milioane de euro.

Deschiderea Mega Mall s-a făcut, joi dimineaţă, în plin șantier, lucrările nefiind finalizate nici la exterior, unde încă se mai lucra la fațadă și se făceau sapaturi la spațiile verzi, dar nici la interior, unde nu s-au terminat de montat parapeții de sticlă sau dalele. Cumpărătorii s-au înghesuit însă în Mega Mall încă de la ora 10, ora anunțată pentru deschidere, cot la cot cu muncitorii de la firmele de construcție, care defilau în uniforme pe holurile complexului. Unii clienți s-au prezentat chiar de la ora 8 dimineața, când s-a deschis magazinul Media Galaxy din cadrul Mega Mall.

Centrul comercial Mega Mall, deținut de fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), găzduiește peste 200 de magazine și spații comerciale. Acoperind în total 230.000 metri pătrați, Mega Mall este centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România, potrivit reprezentantilor companiei. Mega Mall dispune de o suprafață închiriabilă de 72.000 de metri pătrați, ocupată în prezent în proporție de 98%.

Mega Mall se desfăşoară pe 4 niveluri şi are 3.000 de locuri de parcare, dispuse pe 6 niveluri; dintre acestea, 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Cookies