Teatrul „Stela Popescu” invită copiii la stagiunea estivală în aer liber începând cu 1 iulie

27 iun. 2021
65 Afișari
Teatrul „Stela Popescu” invită copiii la stagiunea estivală în aer liber începând cu 1 iulie

Teatrul „Stela Popescu” invită copiii la stagiunea estivală în aer liber începând cu 1 iulie. Atelierul de joacă ”Stela în vacanţă” se va desfăşura pe Scena din Parcul Orăşelul Copiilor.

Teatrul „Stela Popescu” invită copiii la stagiunea estivală în aer liber începând cu 1 iulie.

Atelierul de joacă „Stela în vacanţă”, un program – atelier dedicat exclusiv copiilor se deschide joi 1 iulie, ora 19, pe Scena din Parcul Orăşelul Copiilor, urmând să continue vineri 2, sâmbătă 3, vineri 9, sâmbătă 10 şi duminică 11 iulie 2021, la aceeaşi oră 19:00. Copiii vor fi ghidaţi în lumea teatrului şi a mişcării de actorii şi dansatorii Teatrului „Stela Popescu”. Accesul este liber, în limita a maxim 20 de locuri/atelier. Punctul de reper pentru cei care doresc să participe este Fântâna muzicală din Parcul Orăşelul Copiilor, intrarea de la gura de metrou Constantin Brâncoveanu.

Teatrul „Stela Popescu” invită copiii la stagiunea estivală în aer liber

Teatrul „Stela Popescu” va prezenta spectacolul Micul Prinț pe 3 iulie. Spectacolul Micul Prinţ va avea loc în Amfiteatrul în aer liber al Palatului Naţional al Copiilor, pe 3 iulie, iar spectacolul Revolta poveştilor va avea loc la Teatrul de vară Herăstrău al Teatrului de Revistă Constantin Tănase pe 4 iulie.

Accesul publicului se va face pe la poarta „Intrare Elevi” a Palatului Naţional al Copiilor.

Micul Prinţ este un spectacol de teatru – dans despre inocenţa copilăriei, o călătorie stelară a doi prieteni, cuplu copil – adult, o relaţie umană care poate fi regăsită, într-o anumită măsură, în orice familie. În această aventură, copilul întâlneşte personaje care îl ajută să descopere drumul către simplitatea vieţii. Adultul face o călătorie în sens invers şi descoperă importanţa inocenţei în viaţa adultă. Este o poveste despre prietenie în sensul ei cel mai pur, despre acea prietenie care depăşeşte barierele de vârstă şi spaţiu.

Cookies