Teatrul Nottara va avea spectacole în tot orașul. CÂND SE ÎNTOARCE PE MAGHERU

de:
21 dec. 2015
1 Afișari
Teatrul Nottara va avea spectacole în tot orașul. CÂND SE ÎNTOARCE PE MAGHERU

Cele mai multe spectacole ale Teatrului Nottara se vor juca, în 2016, pe scena ArCuB din strada Batiştei. Sala este mai mică decât cea din sediul de pe Bulevardul Magheru, care a fost închis pentru că funcţiona într-o clădire cu risc seismic ridicat.

„Pe lângă acesta, este vorba despre Cercul Militar Naţional, unde vom avea două reprezentaţii pe lună, este vorba de sala de la Cotroceni, unde vom juca o dată pe lună spectacole pe texte româneşti”, a declarat Marinela Ţepuş, directoarea Teatrului Nottara, pentru Digi24. 

Echipa teatrului speră ca această perioadă să nu se prelungească. Dar totul depinde de proprietarii spaţiilor din blocul de pe Magheru, care trebuie să fie de acord cu lucrările de consolidare. Vorbesc deja şi de o iniţiativă legislativă în acest sens.

„Presupune că nu doar se evacuează clădirile cu bulină, ci că se găseşte o modalitate de a obliga sau de a convinge proprietarii să adere la consolidare. Nu e uşor deloc, sunt oameni în vârstă care nu înţeleg de ce trebuie o consolidare când mai au puţin timp de trăit şi vor trebui să părăsească acest bloc, sunt oameni care au închiriat şi au fugit, care trăiesc în străinătate”, mai spune Marinela Ţepuş, directoarea Teatrului Nottara

Până la revenirea în propriul sediu, teatrul va adopta şi o nouă imagine, al cărei semn simbolic este o bulină roşie.

Cookies