ÎN BUCUREȘTI

Teatrul Nottara reia spectacolele din 8 mai. Ce reprezentații sunt programate luna aceasta

Teatrul Nottara reia spectacolele și își invită din nou publicul în sălile sale de pe Bulevardul Magheru, începând de sâmbătă, 8 mai 2021.

Teatrul Nottara reia spectacolele. Astfel, la Sala George Constantin se va juca, de la ora 18:00, spectacolul ”Aici nu-i de joacă”, o întâlnire emoționantă cu două mari actrițe: Catrinel Dumitrescu și Victoria Cociaș. Este un spectacol creat de Catrinel Dumitrescu după un text de Pauline Daumale, care vorbeşte simplu despre noţiuni aproape uitate: tandreţe, optimism, dragoste, prietenie.

Același spectacol se va juca și duminică, 9 mai, pentru a da ocazia cât mai multor persoane să se bucure de această comedie încântătoare.

Programul Teatrului Nottara în luna mai

Teatrul Nottara are 14 reprezentații programate în luna mai. În weekend-ul următor se vor juca patru spectacole:  ”O haită de sfinți” , de la ora 18:00, la Sala George Constantin și ”Martha și George” , de la ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu,  pe 15 mai; și ”Praf de stele”, de la ora 18:00, la Sala George Constantin și ”Thailanda”, de la  ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu.

”Mitică Popescu” și  ”Nijinski” sunt titlurile programate pe 22 mai, iar pe 23 mai, va fi o nouă reprezentație cu ”O haită de sfinți”.

”Lecția”  se va juca pe 28 și 29 mai.

Luna mai se va încheia cu ”Magnificul”- 29 mai, ”Oglinda neagră” – 30 mai și ”Aici nu-i de joacă – 30 mai.

Biletele se pot cumpăra de la agenția teatrului de pe Bd. Magheru 20 sau online pe www.nottara.ro.

Reprezentațiile se vor desfășura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19, sala de spectacol funcționând cu o capacitate redusă la 30 la sută.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button