BAZAR

Teatrul Nottara, după decesul lui George Alexandru: „Amatorii să se abţină de la comentarii”

Într-un comunicat publicat pe site-ul instituţiei de cultură, Teatrul Nottara şi familia lui George Alexandru dezmint ştirea şi zvonurile conform cărora ar fi fost vorba de o moarte suspecta în cazul marelui actor.

„Discreţia familiei şi respectul teatrului pentru dorinţa lui George Alexandru de a nu vorbi despre suferinţa sa ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care l-a învins”, informează sursa citată de Mediafax.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de teatru şi familia actorului: 

„Teatrul Nottara și familia lui George Alexandru dezmint știrea și zvonurile conform cărora ar fi fost vorba de o moarte suspecta în cazul marelui actor. 
Discreția familiei și respectul teatrului pentru dorința lui George Alexandru de nu vorbi despre suferința sa, ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care l-a învins.
Teatrul Nottara și familia lui George Alexandru mulțumesc tuturor celor care au vorbit în termeni decenți și onești despre tragedia comună prin care trecem pierzând încă un nume de prim rang al culturii române și refuză să se alăture acelora care doresc să transforme o mare tristețe într-o știre de senzație.
Prin urmare, subliniem, cu profundă mâhnire, faptul că George Alexandru s-a luptat cu o gravă afecțiune. Nu există nici o îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism și devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar și marii actori se sting. Adesea, prea devreme și de neînțeles.
Teatrul Nottara și familia actorului George Alexandru îi roagă pe toți amatorii de senzații tari să se abțină de la comentarii neadevărate, amintind tuturor că, pe lumea asta, se mai și moare. Tragic, NU suspect.

Putem să-l aplaudăm pentru ultima oară, la ieșirea din scena mare și tumultuoasă a vieții sale, luni, 4 ianuarie 2016. Va fi depus, începând cu ora 11.00, în foaierul principal al Teatrului Nottara, de unde poate fi însoțit, la ora 14.00, spre Capela Cimitirului Gencea 3 Militari. La ora 14.30 va avea loc slujba de înmormântare, iar la ora 15.00, va fi înmormântat.

Să nu-l uităm prea curând!

Teatrul Nottara și familia îndoliată a lui George Alexandru”.

Mesaj emoţionant al lui Tudor Chirilă, după moartea actorului George Alexandru

George Alexandru, actor al Teatrului Nottara din Bucureşti, a murit sâmbătă la Spitalul Fundeni. George Alexandru avea 58 de ani. Tudor Chirilă a postat pe Facebook un mesaj emoţionant.

Totodată, Teatrul Nottara şi familia lui George Alexandru mulţumesc tuturor celor care au vorbit în termeni decenţi şi oneşti „despre tragedia comună prin care trecem, pierzând încă un nume de prim rang al culturii române” şi refuză să se alăture acelora care doresc să transforme o mare tristeţe într-o ştire de senzaţie.

Prin urmare, reprezentanţii Teatrului Nottara subliniază că George Alexandru s-a luptat cu o gravă afecţiune. „Nu există nici o îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism şi devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar şi marii actori se sting. Adesea, prea devreme şi de neînţeles”, se arată în comunicatul citat.

Teatrul Nottara şi familia actorului George Alexandru îi roagă „pe toţi amatorii de senzaţii tari să se abţină de la comentarii neadevărate, amintind tuturor că, pe lumea aceasta, se mai şi moare. Tragic, NU suspect”.

Din ce cauză A MURIT, de fapt, actorul George Alexandru

Actorul George Alexandru a încetat din viață vineri, 1 ianuarie, la ora 23.30, din cauza unor complicații severe ale unei infecții abdominale grave, nu în timpul unei operaţii, a precizat Institutul Clinic Fundeni într-un comunicat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button