Teatrul Naţional te trimite vineri la piesa „Noiembrie”, cu Olga Tudorache

de:
30 nov. 2011
7 Afișari
Teatrul Naţional te trimite vineri la piesa

Răspunde până vineri, la ora 13, la următoarele întrebări, la comentariile acestei postări şi una dintre invitaţii poate fi a ta:

1. Ce actori joacă în piesa Noiembrie?

2. Cine semneaza regia acestei piese?

3. Sub ce nume de scenă joacă actriţa principală?

Detalii despre piesa de teatru, aici

Câştigătorii vor fi anunţaţi vineri, la ora 14, pe B365.

Vineri, 2 decembrie 2011, de la ora 20.00, la Sala Amfiteatru a Teatrului Naţional din Bucureşti, se va juca reprezentaţia cu numărul 150 a piesei „Noiembrie” de Ana Maria Bamberger.

Una din rarele creaţii dramatice imaginate anume pentru un actor, „Noiembrie” este un dar făcut marii doamne a scenei româneşti, Olga Tudorache, montarea la Naţionalul bucureştean prilejuind cu opt ani în urmă debutul unui tânăr dramaturg.

Povestea tulburătoare a unei celebre actriţe aflate în amurgul vieţii este jucată magistral de un excelent trio actoricesc, Olga Tudorache avându-i parteneri de scenă în această poveste sensibilă cu intrigă de roman poliţist pe George Motoi şi Cecilia Bârbora.

Această longevivă montare, a cărei regie este semnată de Alice Barb, ne cucereşte şi astăzi cu un rafinat dramatism, subjugând publicul în primul rând datorită puternicei personalităţi, forţei şi talentului acestei mari vedete.

Cookies