Teatrul Naţional suspendă activitatea în sălile proprii pentru 14 zile

08 mart. 2021
15 Afișari
Teatrul Naţional suspendă activitatea în sălile proprii pentru 14 zile

După ce Bucureștiul a intrat în scenariul roșu, Teatrul Național a anunțat luni că suspendă activitatea în sălile proprii pentru următoarele 14 zile.

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunţă suspendarea spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile proprii, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 8 martie, în conformitate cu Hotărârea nr. 8 din 7 martie a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit site-ului instituţiei de cultură.

Contravaloarea biletelor cumpărate va fi restituită începând cu ziua de marţi, 9 martie, ora 10,00. Casa de bilete va fi deschisă de marţi până vineri între orele 10,00 – 18,00 şi este necesară prezentarea biletului în format fizic. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi returnată direct în cont de către mystage.ro la o dată care va fi anunţată ulterior, precizează sursa citată.

Pe 8 martie, la TNB erau programate două reprezentaţii cu „Sunt un orb”, un spectacol găzduit la Sala Mare, cu Horaţiu Mălăele, de la orele 17,30 şi 20,00.

Cookies