TIMP LIBER

Teatrul Muzical Ambasadorii sărbătorește Ziua Internațională a Copilului. Ce spectacol pune în scenă

Teatrul Muzical Ambasadorii sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, marți, 1 iunie. Ce spectacol este pus în scenă la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.

Teatrul Muzical Ambasadorii sărbătorește Ziua Internațională a Copilului

Marți, 1 Iunie, Teatrul Muzical Ambasadorii sărbătorește ziua inocenței, ziua în care oricine are voie și nevoie să se simtă copil. Publicul este așteptat, așadar, de la ora 18:00, la o nouă reprezentație a musicalului „Păcală și Tândală”, un spectacol ce binedispune, o comedie dinamică, plină de învățături, ai cărei protagoniști sunt cei doi năstrușnici eroi ai snoavelor populare românești, cunoscuți pentru istețimea lor, bine ascunsă sub masca naivității, simplității și umorului. Vom colinda alături de ei frumoasa lume a satului românesc, cu obiceiuri și tradiții, cu personaje pitorești, cu dansuri, cântece, vorbe de duh și întâmplări nemaiauzite.

Te-ar mai putea interesa și: Florin Cîțu face marele anunț: De la 1 iunie facem relaxări

Regia montării îi aparține lui Atila Vizauer, decorul și costumele sunt creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia este semnată de Alis Gheorghe.

Membrii grupului vocal „Ludovic Spiess” care dau viață personajelor sunt: Bogdan Șerban (Păcală), Octavian Ene (Tândală), Silviu Alexandru Mihăilă, Andreea Bucur-Blidariu, Sergiu Neamțu și Andrei Ștefan Racu. Solistele Ioana Iordănescu, Jennifer Dumitrașcu, Natalia Dragomir conturează prin vocile lor momente de sensibilitate.

Colorata lume a mediului rural (cu nuntași, negustori, țărani și megieși) este întregită de balerinii Teatrului Muzical Ambasadorii: Alis Gheorghe, Ana Mihai, Octavian Iuga, Constantin Chița, Silvia Ionașcu, Alexandru Mălăeru, Doru Farmazon, Daniel Goliță, Carmen Mărgărit, Monica Andreea Cosma și Remus Tegzeș.

Biletele pot fi achiziționate online, AICI – de pe platforma Ticketstore.ro sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului (în limita locurilor disponibile).

Pe fondul măsurilor de relaxare anunțate de autoritățile locale, Sala Mică a Palatului Național al Copiilor va funcționa la capacitate de 50%, cu respectarea tuturor normelor de siguranță pentru public. Regăsiți regulile speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor AICI.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button