Teatrul Mic din București se redeschide sâmbătă cu o premieră: „Bull”, în regia lui Silviu Debu

06 mai 2021
52 Afișari
Teatrul Mic din București se redeschide sâmbătă cu o premieră: „Bull”, în regia lui Silviu Debu

Teatrul Mic din București se redeschide sâmbătă. Gelu Colceag, managerul Teatrului Mic din Bucureşti, a anunțat că publicul va putea intra din nou la spectacole, de sâmbătă, când va avea loc premiera piesei „Bull”, în regia lui Silviu Debu.

Piesa a fost scrisă de Mike Bartlett și are ca temă bullying-ul la care sunt supuși angajații din mediul corporatist, dar nu numai.  Din distribuţie fac parte Gabi Costin, Diana Cavallioti, Virgil Aioanei şi Vlad Corbeanu.

De asemenea, duminică, este programată a doua premieră – „Emigranţii”, în regia Claudiu Istodor, cu Tudor Aaron Istodor şi Toma Cuzin.

Ambele spectacole vor avea loc la Sala Gabroveni, a precizat Colceag, conform Agerpres.

O altă premieră pe 15 mai

Pe 15 mai, va fi prezentată o a treia premieră – „Omul cu oglinda”, regia Teodora Petre, după „Teatrul descompus” de Matei Vişniec, cu Alina Rotaru, Andrei Seuşan, Cezar Grumăzescu, Andrei Brădean, Marian Olteanu, Gabriela Iacob, la Sala Constantin Mille.

„Sunt spectacole pregătite în perioada în care nu am jucat. Vom scoate trei premiere. (…) Acum nu putem programa decât spectacole care sunt sub două ore, aşa este regula. Trebuie să avem activitate doar până la ora 21,00 şi nu putem relua tot, dar avem spectacole pregătite special pentru perioada asta. De un an de zile ne-am pregătit şi ştim ce avem de făcut”, a explicat Gelu Colceag, pentru Agerpres..

El a subliniat că actorii sunt bucuroşi să revină pe scenă, marea majoritate dintre ei fiind vaccinaţi anti-COVID.

„Noi când am jucat în februarie sau martie, în luna aceea când am putut din nou juca, noi am testat înainte de fiecare spectacol şi ei au jucat în condiţii de securitate, adică toţi care au intrat să joace au fost negativi. Vom relua cu publicul în sală cu mască, în proporţie de 30% ocupare, actorii vor juca fără mască, dar, repet, marea majoritate sunt vaccinaţi sau au făcut COVID, deci, din punctul ăsta de vedere, stăm bine, iar tehnicul care-i asistă sunt toţi cu mască şi am luat măsuri să existe distanţare fizică cât mai mare, în aşa fel încât să putem, şi din punctul de vedere al prevenţiei, să ne putem asigura că oamenii nu se vor mai îmbolnăvi. S-au îmbolnăvit destui şi la noi, ca peste tot”, a afirmat managerul Teatrului Mic.

Teatrul Odeon va începe spectacolele cu public în sală începând din 15 mai, a afirmat managerul instituţiei, actriţa Dorina Lazăr.

Cookies