DE VĂZUT

Teatrul Masca deschide stagiunea în aer liber

Teatrul Masca deschide stagiunea în aer liber astăzi la ora 20:15 cu premiera „PantOmenia”, un spectacol de Anamaria Pîslaru.

Teatrul Masca deschide stagiunea în aer liber. „PantOmenia” spune într-un limbaj proaspăt, contemporan, o poveste despre lupta celor care sunt diferiți. Călătoria personajului principal, Freya, este călătoria oricărei persoane pentru care altfel înseamnă doar un alt mod de a citi, de a zbura, de a iubi.

,,PantOmenia” adaugă un element unic în teatrul românesc contemporan: masca larvară! Element fabulos de joc și compoziție, acest tip de mască cere o virtuozitate fără cusur de la actor, oferind în schimb posibilități inedite de expresie. Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar putea cineva să îți spună o poveste fără cuvinte, și totuși să îți transmită mai mult decât ar fi făcut-o cuvintele, atunci trebuie să vezi acest spectacol!

Din distribuția spectacolului fac parte actorii tineri ai Teatrului Masca: Cristina Panait, Sonia Kalman, Daciana Voinescu, Petru Marginean, Alex Cruceru și Anamaria Pîslaru.

Spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca (Bd.Uverturii, nr.14) în zilele de 22 și 29 mai, de la ora 19.00.

Spectacolele din stagiunea outdoor fac parte dintr-un proiect socio-cultural amplu, care are ca principal scop facilitarea accesului publicului din toate zonele de reședință ale Capitalei la actul cultural, Teatrul Masca fiind promotorul teatrului de stradă în România.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button