Stand-up Comedy Magic Show “One Woman Show” cu prima femeie magician din România

de:
03 sept. 2011
0 Afișari
Stand-up Comedy Magic Show “One Woman Show” cu prima femeie magician din România

…………………………………………………………………………………………………….

Teatrul de Magie prezintă spectacolul Stand-up Comedy Magic Show “One Woman Show” cu prima femeie magician din România.

Teatrul de Magie a lansat un nou concept de Stand-up Comedy Magic Show “One Woman Show” cu magiciana care interpretează rolul unei fete cuminţi şi inocente din provincie ce a venit în Bucureşti pentru a face cariera în magie şi pentru a-şi găsi jumătatea. Plecând de la premisa „Fetele bune ajung în rai, Fetele rele ajung unde vor ele!” ne punem întrebarea dacă personajul va reuşi să îşi păstreze puritatea în zilele noastre? Acest spectacol este unul 100% interactiv iar vedeta principală a show-ului va fi un el, voluntarul ce se va oferii să fie jumătatea unei fete cuminţi.

Cu: Cristina Strecopitov

Regia: Andrei Teasca

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La Muse – Teatrul de pe Lipscani 53 – ploua cu teatru! UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii ale teatrelor independente din Bucuresti.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatru.ro, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Sustinatorii media ai UNDERCLOUD sunt: Radio GUERRILLA, ELLE, PLAYBOY, 24 FUN, Adevarul, Adevarul de weekend, Adevarul de seara, Realitatea.net, Voxpublica.net, Pandoras.net, IQads.ro, PORT.ro, Metropotam.ro, LiterNet.ro, 365.ro, Yorik.ro, artactmagazine.ro, Zoom, Cocor Media Channel.

Biletele se pot cumpara din La Muse (Lipscani, nr. 53) sau de pe www.vreaubilet.ro

Cookies