BAZAR

Teatrul de Comedie oferă spectatorilor ACCES GRATUIT la PATRU SPECTACOLE, în luna octombrie

Deoarece pe 7 octombrie este Ziua Internaţională a Zâmbetului, la Teatrul de Comedie luna cadourilor se desfăşoară în octombrie. Am pregătit pentru spectatorii noştri două noi programe care le asigură accesul gratuit la anumite spectacole din luna Zâmbetelor„, au transmis reprezentanţii Teatrului de Comedie.

Prin programul „Liber la Comedie”, desfăşurat în perioada 6 – 8 octombrie, spectatorii vor avea acces gratuit la spectacolele „Cum am învăţat să conduc”, de Paula Vogel, regizat de Eugen Gyemant (6 octombrie, ora 19.00, Sala Nouă), „Dur”, de George F. Walker, în regia lui Vlad Massaci (7 octombrie, ora 19.30, Sala Studio), şi „Îmblânzirea scorpiei”, spectacol muzical după William Shakespeare, direcţia de scenă Gelu Colceag (8 octombrie, ora 19.00, Sala Radu Beligan).

Accesul gratuit la cele trei spectacole se va face pe baza biletelor disponibile, începând de marţi, la casa de bilete, în limita a două locuri de persoană.

Al doilea program de acces gratuit se adresează pensionarilor, care vor putea vedea spectacolul „Rencontres”, programat pe 13 octombrie, la Sala Radu Beligan.

Accesul se va face in baza biletelor luate de la casa de bilete pe baza talonului de pensie, în limita a două locuri de persoană. Biletele vor fi disponibile începând din 1 octombrie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button