Teatrul de Artă București va avea propria sală de spectacole

de:
29 nov. 2012
0 Afișari
Teatrul de Artă București va avea propria sală de spectacole

În data de 8 decembrie 2012, Teatrul de Artă Bucureşti lansează propria sală de spectacole, cu o capacitate de 75 de locuri. TAB este un teatru aflat în prima linie a ofensivei teatrelor independente ale cărui spectacole demonstrează că pasiunea, munca serioasă şi talentul asigură performanţa (proiectul fiind demarat de Teatrul de Artă Bucureşti şi susţinut integral din resursele proprii).

Aflată pe strada Sfântul Ştefan la numărul 21 (în apropierea rondului Izvorul Rece), începând cu 8 decembrie, sala Teatrului de Artă Bucureşti îşi va încânta spectatorii cu atmosfera ei caldă şi plăcută, cu intimitatea şi cu farmecul ce îl degajă. Comoditatea este asigurată de cele 75 de fotolii vişinii, autentice de teatru, ce dau sălii un aer elegant şi încărcat de emoţie.

Lansarea oficială din data de 8 decembrie va fi urmată de cinci zile de sărbătoare: 5 zile de teatru şi muzică în care se vor juca spectacole de teatru proprii sau ale companiilor invitate, şi vor avea loc concerte susţinute de Nicu Alifantis, Lily and the White Tiger şi Byron.

Cookies