ȘTIRI

Teatru: Valsul Hazardului

Spectacolul ”Valsul Hazardului”, adaptat dupa textul lui Victor Haim este o tragicomedie construita pe o structura suprarealista. Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cand treci pragul? Cu cine te vei intalni? Chiar te-ai intrebat? Minus doua puncte.

Multi considera trecerea un subiect parapsihologic, dar aici este tratata cat se poate de psihologic  cu zambetul pe buze. Spectacolul se adreseaza oricarui gen de public si oricarei categorii de varsta si incearca sa-i reaminteasca spectatorului de existenta continua a comicului in orice situatie si sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant, care va va intreba pana la ce varsta ati crezut in Mos Craciun. Echipa UCS va sugereaza sa dati raspunsul corect.

Femeia: Tuturor femeilor le plac complimentele.

Ingerul: -10b puncte. Asta face 21.

F: Nu inteleg? Reluasem jocul?

I: Nu oprisem jocul. Nu exista pauze. Vrei sa dansezi? Dansezi foarte bine.

F: Asta pentru ca nu am capatat diabet de la Lasata Secului si bunicul din partea tatalui era olog de ambele picioare. Aveam pofta sa-ti raspund: dansez bine, pentru ca am un partener bun, dar imediat mi-am zis: cu asta pierzi pe loc 15 puncte. Asa ca…

I: Excelent. Asta iti aduce 29 de puncte.”

Acesta este a doua productie a Teatrului Underground Comedy Studio. Daca primul spectacol „MondeniTATI” este o comedie bazata pe real, o ironiei la adresa televiziunii, „Valsul Hazardului” se bazeaza pe suprareal si supranatural. Acesta te invita sa iti oferi o ora  din viata pentru a reflecta putin asupra vietii tale.

Nu te speria, tot comic va fi!

Cu: Ruxandra Balasu si Mihai Capatina

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Durata: 1 ora

Underground Comedy Studio este un proiect al Asociatiei ACT-Q Romania.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button