ȘTIRI

Teatru: Playboy in timpul liber

De Aleksandr Galin

Un spectacol de Diana Lupescu

Aleksandr Galin ţese, cu umor, ironie şi căldură, întâlnirea a trei personaje: Victoria, Sirena şi Konstantin. Cei trei, care nu mai sunt la prima tinereţe, îşi dezvăluie destinele, făcând echilibristică emoţională între râs şi plâns, între deznădejde şi speranţă, între disperare şi împăcare sufletească.

Sirena şi Victoria (Playboy in timpul liber) – un spectacol despre nevoia de iubire şi teama de singuratate.

Această montare a fot laureată, în cadrul Galei Vedetelor – VEDETEATRU, ediţia a VI-a, care a avut loc, la Buzău,în 2009, atât cu Premiul Juriului de specialitate, alcătuit din: Irina Petrescu – Preşedinte, Emil Boroghină (directorul Festivalului Shakespeare), Andreea Dumitru (critic de teatru), prof. univ. dr. Constantin Paiu (critic de teatru), Carmen Mihalache (critic de teatru), cât şi cu Premiul Juriului de public, alcătuit din trei psihologi (Alina Bunăziua, Virginia Cotică, Valentina Neagoe), un economist (Cristina Mareş) şi un elev (Călin Neagoe). De asemenea, spectacolul a participat la Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi ( 2009), unde Diana Lupescu a fost laureată cu Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină (rolul Sirenei). A mai fost jucat la Iaşi, în cadrul Festivalului EUROART(2009), la Craiova, în cadrul Zilelor Craiovei ( 2011).

Spectacolul a fost invitat de două ori în Germania, unde a fost prezentat, cu mare succes, la Koln, Frnakfurt, Stuttgart, Nurnberg, Ausburg.

Cu: Valeria Ogăşanu, Virgil Ogăşanu, Diana Lupescu


Sala Horia Lovinescu


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button