ȘTIRI

Pisicile sunt hoţomane, la Teatru În Culise

Keith este un tânăr avocat de succes din Londra. Într-o seară este trezit din somn de fratele său mai mic, Larry, care îi mărturisește că a omorât un om. Pe soțul femeii pe care o iubește. O crimă accidentală. Keith înțelege că situația este gravă și că e nevoie de măsuri extreme. Totul este dat peste cap de arestarea unui homeless acuzat de uciderea și jefuirea soțului femeii pe care Larry o iubește. Keith îi convinge pe Larry și Wanda, femeia de care el este îndragostit, să plece împreună în Argentina promițându-le că va face tot ce poate pentru ca cel arestat nevinovat să nu fie condamnat. Dar vagabondul este condamnat…Wanda intervine și situația se complică …

Finalul nu este însă unul de Romeo și Julieta pentru că pisicile sunt hoțomane. De ce? Veniți să descoperiți o poveste emoționantă despre realitate și închipuire, despre femei și bărbați, despre remușcări și sentimente.

Cu: Ruxandra Grecu, Roxana Neagu, Florin Hritcu, Matei Dobrovie şi Ionut Morarita

Regia: Liliana Câmpeanu

Biletele la evenimentele In Culise sunt puse in vanzare in reteaua de case de bilete EVENTIM si pot fi achitate si online pe EVENTIM.RO sau pot fi cumparate de la sediul teatrului (Str. Stefan Mihaileanu 53 – fata in fata cu liceul Xenopol).

Bilet intreg achitat in avans: 17.5 LEI
Elevi si Studenti: 10 LEI
Studenti la film sau teatru: intrarea libera
Bilet achitat in ziua spectacolului: 25 LEI


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button