BAZAR

“Teatru la Cinema” din 16 ianuarie la Movieplex. VEZI PROGRAMUL

Reprezentaţiile vor avea loc în fiecare weekend în sălile de cinema din Movieplex, situat în mall-ul Plaza România (Bd. Timişoara, Nr. 26, sector 6, Bucureşti). În cele două stagiuni anuale, copiii sunt invitaţi la spectacole de teatru şi teatru de improvizaţie, special concepute pentru ei. Părinţii au de ales între teatru de comedie, teatru de improvizaţie şi spectacole de stand-up comedy.

Spectacolele “Teatru la Cinema” vor fi puse în scenă de vineri până duminică. Vineri seara se va putea urmări un spectacol de improvizaţie. Serile de sâmbătă sunt rezervate teatrului de comedie, iar cele de duminică au ca temă spectacolele de stand-up comedy. La matinee sunt invitaţi cei mici, care pot viziona o piesă de teatru pentru copii sâmbăta, iar, duminica, un spectacol de teatru de improvizaţie pentru copii.

Pe scena “Teatru la Cinema” vor putea fi aplaudate prestaţiile unui număr semnificativ de actori talentaţi, de la Cătălina Mustaţă până la Paula Chirilă, Claudiu Maier, Cătălin Neamţu sau Carmen Lopăzan. Un loc special în oferta “Teatru la Cinema” îl reprezintă piesa “E bine şi la 60!”, un spectacol de stand-up comedy excepţional, care îi va avea ca protagonişti pe doi veterani ai scenei românești, Radu Gheorghe şi Răzvan Vasilescu.

“Ideea de a oferi piese de teatru într-o sală de cinematograf mi-a venit firesc, în contextul în care talentAgency.ro căuta spaţiile cele mai potrivite pentru a pune în scenă piesele de teatru pe care le reprezenta. Cinematograful reprezintă un loc perfect pentru a aduce în contact diverse categorii de spectacole cu un public extrem de variat, iar Movieplex Cinema s-a dovedit a fi pentru noi partenerul perfect! Împreună, ne propunem să facilităm accesul la actul de cultură”, a declarat Mihai Penişoară, directorul general al Art Media Management, deţinătorul brandului talentAgency.ro – producătorul proiectului “Teatru la Cinema”.

Prima stagiune debutează cu spectacolul de improvizaţie „iELE”, care va avea loc vineri, 16 ianuarie, începând cu ora 20:00. Sâmbătă dimineaţă, pe 17 ianuarie, de la ora 11:30, juniorii sunt invitaţi în Rotonda Plaza România, la spectacolul de teatru de improvizaţie pentru copii, „Little Impro”. Intrarea este liberă la această reprezentație. Sâmbătă seara este rândul părinţilor să se relaxeze împreună cu prietenii, urmărind spectacolul de comedie “Nimic nu-mi scapă”, o adaptare după piesa „Încurcă lume” de A. D. Hertz.

Printre reprezentațiile din ianuarie se numără piesele de teatru de comedie „Ciao Bella” şi „2014: O odisee pământeană” și spectacole de teatru de improvizaţie ale unor trupe precum „Improvisneyland” şi „Backstage Boys”. Cei mici pot urmări atât spectacolul de improvizaţie pentru copii „Little Impro”, cât şi piese de teatru care le sunt destinate, precum „Nică şi Poveştile sale” sau “Ziua în care a fugit somnul”.

“Pentru că întregul proiect a plecat de la ideea de a facilita accesul publicului la actul de cultură şi pentru că ne dorim să avem cât mai mulţi spectatori, în luna ianuarie vom derula o campanie prin care două bilete vor putea fi achiziţionate la preţul unuia”, a precizat Mihai Penişoară. În prezent, portofoliul “Teatru la Cinema” conţine peste 10 piese de teatru. Pe viitor, numărul de spectacole ce vor fi puse în scenă va crește cu 30%.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button