Teatru și concert, pe 2 și 8 martie, la Sala Teatrelli

de:
28 feb. 2014
0 Afișari
Teatru și concert, pe 2 și 8 martie, la Sala Teatrelli

Piesa ,,Quartet”, în regia lui Dan Tudor, este un elogiu adus Artistului a cărui bucurie de a ,,arde” în fața celorlați rămâne nealterată de-a lungul timpului, informeaza organizatorii Creart, care prezinta evenimentul drept un spectacol emoționant care ascunde, dincolo de umorul savuros al replicilor, adevărul despre o lume trecătoare și despre viața artistului, mereu fidel propriilor valori și condiții.

Costel Constantin, Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru și Florina Cercel sunt patru foști artiști de operă care au format cândva un renumit Quartet iar acum se reunesc pentru a susține „un ultim concert” – de ziua lui Verdi – în fața spectatorilor, de data asta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții.

Sâmbătă, 8 martie, de la ora 20:00, la aceeasi locatie, sunteti asteptati la concertul ,,Light up the classics” cu Classic Beat Orchestra, singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate. Componenții trupei sunt Mischa Simeonov – pian, Emanuel Vots – violă, Gabriel Cârcea – percuție, Mihail Grigore – violoncel.

Săptămâna viitoare este dedicată, cu precădere, spectacolului ,,Quartet”, care va fi pus în scenă în datele de 2, 4, 5 martie, urmând ca acesta să fie jucat întreaga stagiune, până în luna iunie a anului curent.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul Creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul Creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Program – L: închis; Ma – Mi: 14.00 – 18.00; Joi – Vi – Sâ: 16.00 – 20.00; D: închis. Tel: 0723 057 440) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Cookies