Teatru: Crize sau inca o poveste de dragoste – the Gay version

de:
13 nov. 2012
9 afișări
Teatru: Crize sau inca o poveste de dragoste - the Gay version

Spectacolul “Crize sau inca o poveste de dragoste – the Gay version” este o adaptare nonconformista dupa celebra piesa scrisa de Mihai Ignat.

“Am pornit de la textul lui Mihai Ignat, un text perceput heteronormativ, pentru ca am vrut sa aratam ca atunci cand vorbim de sentimente, ele nu tin cont de sexualitate sau orientare sexuala. Si piesa sta in picioare fara probleme. Crize – the Gay version e o comedie curata, ce frizeaza notiunea de normalitate, dar lasand loc de discutii pe marginea subiectului”, au declarat regizorii spectacolului, Daniel Ionescu si Mihai Vantu.

“O variantă gay e, pentru mine, suprinzatoare şi n-am avut-o niciodată în vedere – dar poate tocmai de aceea am considerat c-ar merita făcută/văzută. Ar trebui să fie o montare interesantă – şi, în orice caz, nonconformista”, a spus autorul textului, Mihai Ignat.

Spectacolul are o distributie de invidiat: actorii Ionut Grama, Alec Secareanu, Cristina Gavrus, Lacramioara Bradoschi, Bogdan Iacob si Alexandru Marin. Dintr-un asemenea show nu putea lipsi insa echipa de dansatori ce va anima peisajul intr-un mod vesel si inedit.

Light design-ul este asigurat de Roxana Docan care, impreuna cu scenograful, Ana Iulia Popov, se vor ocupa de realizarea atmosferei speciala in care publicul va intra in contact cu protagonistii si arta lor.

Comedie, muzica live, dans, culoare si, cel mai important, energie debordanta; acestea sunt ingredientele acestui nou spectacol marca Teatrul TABU. Va asteptam!

CRIZE (sau inca o poveste de dragoste) – The Gay Version

Dupa piesa lui Mihai Ignat

Cu: Ionut Grama, Alec Secareanu, Cristina Gavrus, Lacramioara Bradoschi, Bogdan Iacob si Alexandru Marin

Foto afis/promo: Mircius Aecrim

Light Design: Roxana Docan

Scenografia: Ana Iulia Popov

Coregrafia: Cristina Iusan si Florentin Munteanu

Regia: Daniel Ionescu si Mihai Vantu

Durata: 90 min.



NOTA: Spectacolul contine limbaj licentios si nu este recomandat minorilor sau persoanelor pudice.

Pretul unui bilet este de 35 de lei (include un voucher pentru bauturi in valoare de 5 lei) si se poate procura de la Legere Café. Pentru ca numarul locurilor este limitat va recomandam sa faceti rezervari la numarul de telefon 0754638715  sau prin email la [email protected] (Rezervarile sunt valabile pana cel tarziu cu o zi inainte de data reprezentatiei).

Partenerii Teatrului TABU: Asociatia ACT-Q Romania, Legere Live, GPV Romania, Hama Romania

Parteneri Media: PORT.ro, 24FUN, Sapte Seri, Metropotam.ro, B365.ro, OrasulM.eu, ActArt Magazine, BeWhere!, CalendarEvenimente.ro, CeascaDeCultura.ro si WebCultura.ro.

Despre TEATRUL TABU:

Teatrul TABU este un proiect teatral infiintat in 2010 si condus de regizorii Mihai Vantu si Daniel Ionescu care isi propune sa aduca in scena si, respectiv, in fata spectatorilor subiecte tabu, de cele mai multe ori incomode sau ignorate dar care au radacini adanci in sufletele semenilor nostri. Primul proiect al Teatrului TABU, spectacolul Femeia de Ceara, care trateaza ignoranta fata de persoanele in dificultate, s-a bucurat de un real succes si a participat  in 2010 la Festivalul de Teatru de la Pitesti. In prezent, Teatrul TABU se afla sub umbrela Asociatiei ACT-Q Romania si isi prezinta spectacolele in fiecare zi de miercuri in clubul Legere LIVE (P-ta Rosetti nr. 5).

Cookies